Marks & Spencer Feestjurken

Marks & Spencer Feestjurken

Marks & Spencer is er vroeg bij dit jaar met hun nieuwe jurken collectie voor de kerst. Natuurlijk zijn deze feestjurken ook te dragen tijdens andere gelegenheden. De  Marks & Spencer feestjurken stralen luxe, vrouwelijkheid, elegantie uit en zijn zeer feestelijk. De keuze is erg groot, denk aan strappless, heart neck, lange of korte mouwen, strak of losjes.
De stoffen zijn weelderig en flatterend en de innovatieve technieken van Marks & Spencer zorgen ervoor dat elke jurk jou fantastische staat. Alle ogen zullen op jouw gericht zijn het volgend feestje. Een ding is zeker door mijn hoofd gaat nu: Wil ik, wil ik, hebben, hebben. Mijn favoriete jurk is toch wel de derde. Welke jurk vind jij het mooist?

Marks & Spencer Feestjurken

Korte jurken

korte jurken M&S

Lange jurken

lange jurken M&S

Lingerie Marks& Spencer

Onder die prachtig Marks &Spencer feestjurken moet het natuurlijk ook goed zitten. Het is zonde om zo’n prachtige jurk te dragen en dan de verkeerde beha eronder. Zo is het so not done een strapless jurk te dragen en een beha met bandjes.  een beha behoor je niet te zien onder je jurk.  Deze lingerie doet precies wat het hoort te doen het lift op de juiste plekken laat je strak in je jurk zitten. Hierdoor zit je jurk niet alleen beter, belangrijker nog is dat je jezelf een stuk zekerder voelt!

Smoothlines plunge body

Heb jij een jurk met een lage uitgesneden decolleté of heart neck dan is de smoothlines plunge body de perfecte keuze. Onzichtbaar onder je kleding, dus geen lijnen billen die worden afgesneden. Je kunt de body met of zonder bandjes dragen. Ook ideaal voor strapless jurkjes en topjes.

Taille/waist  Sculpt body

Wil je een smaller taille  ga dan voor de taille/waist  Sculpt body. Deze zorgt ervoor dat ook jij een zandloper figuur krijgt.

Strapless hoge taille broekje en beha

Ook dit setje is ideaal voor het creëren van een zandloper figuur. Ideaal voor een kokerjurk of strapless jurk.

Lingerie M&S

Wist je datjes Marks & Spencer

Wist je dat…

  • M&S al meer dan 129 jaar bestaat?
  • Meer dan 760 Britse winkels heeft en meer dan 420 winkels in de rest van de wereld?
  • M&S in het Verenigd Koninkrijk een van de grootste retailers is?
  • M&S mooie kleding verkoopt van prima kwaliteit en een leuk prijs?
  • Er elke week  20 miljoen mensen een M& S winkel bezoeken?
  • Erover de gehele wereld meer dan 81.000 mensen werken bij M&S?