Michael Kors Pre- Fall collectie 2013

Wij gaan alvast kijken naar de Michael Kors Pre-fall collectie 2013.
Op de catwalk zien we verschillende silhouetten uit de jaren 50 terug. Ook erg opvallend zijn de zonnebrillen in de vorm van kattenogen.

De ontwerpen brengen de vrouwelijkheid tot een hoger niveau. De snits zijn elegant, chique, maar onthullen niet veel. Wat je af en toe wel ziet is een hoog uitgesneden split, maar meer is er ook niet nodig want de kleding spreekt voor zichzelf.

Kledingstukken die we terug zien, zijn mantelpakjes met verschillende texturen, bontjes in verschillende kleuren en jassen met driekwart mouwen. De wannehaves voor de vintage liefhebbers.

Toch zien we in deze collectie veel kleding uit de jaren 50 terug in een “nieuw jasje”. Denk dan aan de leren items, bijvoorbeeld de bikerjasjes of kokerrok.

Een item waar de meeste mensen moeite mee hebben zijn de witte pumps. Michael Kors vraagt ons met open mind, de witte pump nog een kans te geven. De juiste witte pump met de juiste outfit kan misschien toch wel slagen.

Andere kledingstukken die helemaal terug komen, zijn de hoge taillebroeken. Ook een item waar we vast weer even aan moeten wennen, maar super vrouwelijk oogt.
Christina Aguilera, Jennifer Hudson en First Lady Michelle Obama zijn grote Fans van Michael Kors en zullen uit deze collectie vast een mooie outfit voor de rode loper kunnen scoren.