Opening Bershka Eindhoven

Opening Bershka Eindhoven

Bershka eindhoven geopend11/10/13 De Bershka in Eindhoven is geopend! Dus ik zou zeggen shop till you drop ladies.

Vandaag waren we aan het shoppen in de binnenstad van Eindhoven en wat zag ons oog? Er komt een Bershka Eindhoven in de Rechtestraat (tegenover de CoolCat). De winkel zal ongeveer 700m2 worden. Ze hebben namelijk twee panden samengevoegd nummer 18 en nummer 20. Van dit soort nieuws worden wij blij!

Bershka is vergelijkbaar met Pull and Bear en H&M. Je kunt je hier helemaal uitleven als je houdt van betaalbare accessoires, trendy kleding en schoenen. Zo´n winkel kunnen we nog wel gebruiken in Eindhoven.

Elke week opent Bershka ergens ter wereld een nieuwe winkel en binnenkort is Bershka Eindhoven dus aan de beurt.

Bershka is een onderdeel van de Spaanse Inditex Group, waaronder ook Pull and Bear en Zara vallen. In meerdere landen verkoopt Bershka ook online artikelen sinds september 2011.

Wanneer de opening Bershka Eindhoven zal plaatsvinden is nog niet bekend,maar de verwachting was oktober. Nu zijn de bouwvakkers nog druk bezig met de afbouwwerkzaamheden. Nou november wordt in ieder geval een goede shopmaand voor Eindhoven.  Ook de Primark zal in november haar deuren openen.  http://www.frizzling.nl/fashion/brands/opening-primark-eindhoven/