Opening Forever 21 Amsterdam

Opening Forever 21 Amsterdam

20/03/2014 De exacte datum van de opening Forever 21 Amsterdam is bekend! De Amerikaanse kledingwinkel zal om 10 uur op 19 april 2014 haar deuren openen in het Rokin Plaza. Een maand eerder dus dan gepland. Deze Forever 21 zal naast de reguliere lijnen ook schoenen en lingerie aanbieden op 4500 vierkante meter shopgebied.

07/02/2014 Eindelijk de kogel is door de kerk, we moeten nog een paar maanden wachten maar dan is het zover.
In mei zal dan eindelijke de opening Forever21 gaan plaatsvinden. De exacte datum houden jullie nog van ons tegoed. Wat geweldig is het dat de opening Forever 21 Amsterdam toch wel steeds dichterbij komt!

Vacatures Forever21

Ben je nog op zoek naar een leuke baan? Voor de winkel in Amsterdam is Forever21 op zoek naar verkopers maar ook naar een visual merchandiser en een stock manager.
Op de website van fashion united kun je hier meer informatie over vinden

Ik ben voor het eerst in een Forever 21 winkel geweest tijdens mijn vakantie in New York. Ik vond het fantastisch. Een super leuk ingerichte winkel op Times Square. Ik kende de winkel destijds niet en was helemaal verrast toen ik op het prijskaartje keek. Leuke, trendy en betaalbare kleding, tassen en accessoires. Wat willen we nou nog meer?
Een tijdje na mijn terugkomst in Nederland hoorde ik dat er een winkel in Antwerpen zou openen. Helemaal gelukkig was ik natuurlijk. Maar nu komt het, ik ben er nog steeds niet geweest..

Opening Forever 21 Amsterdam

Dan nu is het tijd voor een opening Forever 21 winkel in ons eigen kikkerlandje. De winkel zal komen in het centrum van Amsterdam in het Rokin Plaza. De winkel van Forever21 komt op een perfecte plek, met een ingang aan de Rokinzijde en de Kalverstraat.
Als ze het doen, doen ze het goed, want de winkel zal maar liefs vijf verdiepingen krijgen.
Ja, we moeten nog even geduld hebben. Kun je niet wachten dan kun je wel alvast naar hartenlust shoppen op de website www.forever21.com.

Nieuwe collectie Forever 21

De nieuwe collectie van Forever 21 2013 is ook weer in de winkel. De collectie doet je denken aan suikerspinnen, cupcakes en macarons. Nu heb ik het natuurlijk over de kleuren, welke de collectie kenmerken. De nieuwe collectie bevat veel high waist shorts in deze kleuren met vrolijke printjes  gecombineerd met cropped shirts. Ook de blazers, shirtjes met kraagjes en snoezige jurkjes ontbreken niet.

 Opening Forever 21 Amsterdam

Binnenkort kunnen we dan ook gaan shoppen bij Forever 21 in Amsterdam. Wil jij op de hoogte gehouden worden over de opening? Houd dan onze site, dit bericht, in de gaten voor het laatste nieuws.