Opening Primark Eindhoven

Opening Primark Eindhoven

19/11/2013 Opening Primark Eindhoven

Bekijk hier de winactie die alles te maken heeft met Primark Eindhoven!

Vroege vogels

Ja, vandaag was het dan eindelijk zover. De grootste Primark in de Benelux, Primark Eindhoven, openende haar deuren voor het publiek om 11.00 uur ‘s ochtends. Voor een paar die-hards betekende dit om 05.15 uur, ja 05.15 uur, al voor de deur zitten om als één van de eerste naar binnen te kunnen.  De eerste honderd bezoekers kregen ook nog een goodiebag mee naar huis.

Rij Primark Eindhoven

Rondleiding

Wij mochten voor de officiële opening alvast een kijkje nemen in de winkel en natuurlijk wat inkopen doen. Er stond een ontbijtje voor ons klaar, een goodiebag en we kregen een rondleiding. Dit zal denk ik de laatste keer zijn geweest dat de winkel er zo netjes bij ligt.

Hier een kleine impressie van de collectie. Benieuwd naar de rest van de collectie? Klik dan hier.

Collectie Primark

Lintje knippen

De rij werd langer en langer en een groepje medewerkers van Primark Eindhoven ging in de super populaire one-piecers naar buiten om het publiek op te peppen en te vermaken. Ook de dj zorgde ervoor dat de sfeer er goed inzat. Na een korte toespraak knipte de Eindhovense wethouder Monique List (VVD) het lint door, waarna een menigte zich naar binnendrong. Het moment waar velen al maanden op wachtten!

Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Impressie opening Primark Eindhoven

Primark Eindhoven bezoekers

Dat de Primark voor iedereen is blijkt ook nu weer. Mensen van alle leeftijden shopten naar hartenlust bij Primark Eindhoven en kwamen met overvolle tassen naar buiten. Wij hebben ze gevraagd om hun favoriete aankoop aan ons te laten zien.

Bezoekers Primark Eindhoven

Bezoekers Primark Eindhoven

Winkelend publiek Primark Eindhoven

Consumenten Primark

Primark Eindhoven shoppen

Shoppen Primark

Huispakken Primark

Opening Primark eindhoven04/10/13 Dan nu echt de datum voor de opening Primark Eindhoven. Maak je agenda leeg en zet alles opzij, want 19 november opent Primark Eindhoven!

20/08/13 En als je dan denk alles te weten, wordt het toch iets anders. Maar het is goed nieuws want de opening Primark Eindhoven is niet in December, maar in November. Hoe we dat weten? De banners met de tekst met  binnenkort is gewijzigd in Primark opent in November. We kunnen dus mooi voor Sinterklaas en Kerst gaan inslaan.

24/5/2013 Goed nieuws! We weten eindelijk wanneer we kunnen gaan shoppen in de Primark Eindhoven. Primark opent de deuren van haar grootste vestiging in Nederland namelijk in december van dit jaar! Dit meldde een woordvoerder aan de Telegraaf. De Primark heeft helaas geen 5 verdiepingen met kleding en accessoires zoals aanvankelijk werd gedacht, maar 3 verdiepingen plus een kelder. De derde en vierde verdieping zullen worden gebruikt als personeelskantine, kantoren en als opslagruimte. De bouwvakkers van bouwbedrijf Akor zijn momenteel met de afbouw van het pand bezig.

Primark is zo’n winkel waar elke fashionista wel eens in de zoveel tijd een stuk voor wilt reizen om flink in te slaan. Aangezien wij in Eindhoven wonen is de reistijd voor ons minimaal een uur. Nog niet zo lang geleden zijn wij naar Primark Essen in Duitsland geweest en dat is echt een aanrader! Alles is erg netjes en overzichtelijk en er zijn maar liefst vijf etages. Maar ook Essen is niet om de hoek. Gelukkig hoeven wij binnenkort geen lange afstanden meer af te leggen om goed te kunnen shoppen, want over (als het goed is) niet al te lange tijd vieren we de opening Primark Eindhoven! Wij kunnen niet wachten.

Datum opening Primark Eindhoven

Al enige tijd weten we dat de opening Primark Eindhoven er aan gaat komen. De winkel komt aan de Vestdijk 2- Hermanus Boexstraat 1 in het centrum van Eindhoven, vlakbij het Centraal station. Met maar liefs 7.350 vierkante meter wordt de Primark in Eindhoven de grootste in Nederland. De gebouwen staan al even leeg en het lijkt er niet op dat er heel hard gewerkt wordt. Toch gaan er geruchten rond dat de winkel snel geopend gaat worden.

Geruchten

Helaas blijft het bij geruchten, want de datum van de opening van de Primark Eindhoven is nog niet bekend. Iedereen is op jacht naar het grote antwoord. Tot op heden is dit nog niet gelukt, want ook Primark houdt de lippen stevig op elkaar. Tot zover de update, hopelijk snel meer nieuws!

Nieuws opening Primark Eindhoven

Primark opening eindhoven

29/01/2013
Sinds twee weken hangen er nu grote posters met ‘Primark binnenkort’ aan de ramen, in plaats van A4’tjes. Ook aan de gevel hangt een enorme banner met dezelfde tekst. De bouwvakkers hebben voorspeld dat de Primark Eindhoven eind juni begin juni zou openen. Dit zijn geruchten, dus we moeten nog even geduld hebben.12/01/2013
De ramen van de Primark in Eindhoven zijn helemaal afgeplakt. De enige informatie die ze willen geven is het blaadje dat op de ramen hangt met ‘Primark komt binnenkort . Tja.. We houden je op de hoogte wanneer de grootste Primark van Nederland eindelijk eens wordt geopend in het zuiden!

10/03/2013 Er gaan geruchten de ronde dat de Primark Eindhoven in april zijn deuren zal openen. Deze geruchten zijn echter nog niet bevestigd door de Primark zelf. Blijf ons in de gaten houden, want zodra wij de datum hebben zijn jullie de eerste die het weten.

11/05/2013 Zoals jullie hebben gemerkt is april niet gehaald. Vandaag ben ik langs de Primark gelopen en het is duidelijk dat deze voorlopig niet zijn deuren zal openen. De bovenverdieping leek aan de buitenkant enigszins klaar. Beneden zitten er echter nog niet eens buitenmuren in en ook aan de binnenkant is niks gedaan. Ik ben bang dat het nog even kan gaan duren, maar je weet het natuurlijk maar nooit.Lente collectie Primark 2013

Voor nu alvast een kijkje naar de lente collectie Primark 2013

Primark collectie lente 2013 jurkjesPrimark collectie lente 2013Primark lente collectie 2013

Opening Bubble Eindhoven, nabij Primark

Wanneer de Primark haar deuren opent, kun je ook eens een kijkje nemen in het aparte, kleinere broertje van de Blob Eindhoven, genaamd de Bubble. De Bubble opent vandaag, 28 maart 2013, om 14.00 uur haar deuren en is gevestigd aan het 18 Septemberplein in de binnenstad van Eindhoven en om de hoek van de Primark Eindhoven. Wethouder Mary-Ann Schreurs heeft de Bubble Eindhoven vandaag officieel geopend.

41 comments

  1. ReplyMariska

   Ik zou zeggen houd onze site (dit bericht) in de gaten. Op dit moment zijn er namelijk nog niets meer dan geruchten bekend. Bouwvakkers zouden hebben gezegd eind juni begin juli, maar in hoeverre dat waar is weet ik ook niet. Er hangen sinds een paar weken grote banners en posters op de gevel en ramen met daarop dat de Primark hier ‘binnenkort’ komt, in plaats van de A4’tjes.

   Zodra er meer nieuws is over de opening van de Primark Eindhoven zullen wij dat zo snel mogelijk publiceren. Wij kunnen namelijk ook niet wachten!

 1. ReplyAnne

  ben er 2 februari langs geweest en er nu hangen er groteren posters en er hangen nu ook 2 helen groten spandoeken met primark komt binnenkort. Heb ook binnen gekeken en er was nog helemaal niks gebeurd. Het was helemaal beton. Dus denk dat het nog wel even gaat duren voordat het open gaan. Terwijl ik dat niet hoop :(

 2. ReplyNouri

  Beste,
  Ik wil graag bij primark Eindhoven solliciteren ,maar ik heb de website nergens gevonden de website.
  Kunt u mij misschien helpen.
  mvg,
  nouri


  1. Author
   ReplyRoxanne

   Deze geruchten kunnen wij niet bevestigen. Hier is ook niets over bekend bij de Primark. Helaas zal het voorlopig bij geruchten blijven.

 3. ReplyCate

  hallo, vandaag langs gereden bij de primark in eindhoven, alle muren op de begane grond zijn er nu uit en daar bleef het volgens mij bij. Denk dat het nog wel een maand of 2 a 3 kost minimaal voordat ze eindelijk open gaan. en Komt binnenkort hangt er nu al 2.5 maand!! Ben benieuwd wanneer ze eindelijk openen. Ga meestal naar primark in engeland en vind dat wel leuk!! Hopelijk weten jullie snel meer.

 4. Replyels

  Mijn broer woont om de hoek en zei dat er best hard werd gewerkt de afgelopen dagen.
  Hij denkt dat het over een maand open gaat maar hij zou me op de hoogte houden met details.

 5. Replyannemarie

  wanneer is nu de definitieve openingsdatum van de Primark in Eindhoven,
  ik heb hier verschillende meiden die er graag na toe willen, die kunnen niet wachten

  groetjes


  1. Author
   ReplyRoxanne

   Ook wij kunnen niet wachten om Primark Eindhoven te gaan bezoeken.
   Helaas houdt Primark de lippen nog steeds stijf op elkaar.
   Zodra wij het weten, zullen jullie de eerste zijn die het weten.
   Nog even geduld.

 6. ReplySandra

  Ik lees op verschillende site’s over december,
  maar dat lijkt me sterk want er hangt al een tijdje een bord met BINNENKORT KOMT HIER….
  en als de plannen dec zouden zijn hangt met niet nu al een bord met binnenkort op.

  Hoop in de zomer maanden er naartoe te kunnen.

 7. ReplyElaine

  Ik hoop echt dat de primark in Eindhoven in de meivakantie opent want april haalt ‘ie toch niet meer.

 8. ReplyHanneke

  Is er al nieuws van wanneer de primark in Eindhoven open gaat ? Ik wil er voor de zomer nog naar toe …

 9. ReplyMiry

  hallo,

  Ik wil graag bij primark Eindhoven solliciteren,
  Maar ik kan het nergens vinden op internet.
  Hoe kom ik in contact met iemand om te kunnen solliciteren.

  Met vriendelijke groeten,
  Miry

 10. ReplyAnoniem

  Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat de opening gepland is op 3 December. Sollicitaties beginnen in september en gaan via het uwv. Zijn ongeveer 350 man nodig.

  Deze info is echter nog nergens te vinden ondat het nog niet bekend mocht worden maar heb deze verkregen via iemand van het uwv.


  1. Author
   ReplyRoxanne

   Bedankt voor je tip!
   Wij krijgen mailtjes en berichten over het werken bij de Primark.
   Frizzling doet niks met sollicitaties of procedures hiervan.
   Ga naar de website van Primark of win eventueel informatie in bij het uwv.

   Veel succes met solliciteren allemaal.

 11. Replychris middeljans

  Als de primarkt in december open gaat zal de werving toch moeten starten? op de site staat alleen een oude werving waarvan de E-mail ook niet klopt.
  Want ik had daarom gereageerd maar geen enkel reactie, alleen een foutmelding van de E-mail adres.
  Want mijn vrouw en ik zouden graag willen helpen met de opbouw van de primarkt in Eindhoven.
  Ik hoor graag een reactie via mijn mail.

  Chris en Marleen Middeljans

 12. Pingback: Opening Bershka Eindhoven | Frizzling

 13. Pingback: Opening Primark Zoetermeer | Frizzling

 14. Pingback: Opening Primark Nijmegen | Frizzling

 15. Pingback: Opening Primark Den Haag | Frizzling

 16. Pingback: Opening Primark Heerlen | Frizzling

 17. Pingback: Winactie de One piece van de Primark | Frizzling

 18. Pingback: Opening Primark Enschede | Frizzling

 19. ReplyAdrienne Bogersd=Piggen

  Ik heb al een paar keer tot grote tevredenheid bij jullie gewinkeld. Vermoedelijk uit milieu overwegingen geven jullie papieren .
  Vandaag regende het hard en onze zakken gingen kapot. Misschien toch ook de keus van plastic zakken geven ?

  Met vr.gr.
  Adrienne en Monique

 20. Pingback: Wat de V&D’s en Mexx’en van deze wereld kunnen leren van communicatie-professionals - LEWISPR NLLEWISPR NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>