Opening Primark Eindhoven

Opening Primark Eindhoven

19/11/2013 Opening Primark Eindhoven

Bekijk hier de winactie die alles te maken heeft met Primark Eindhoven!

Vroege vogels

Ja, vandaag was het dan eindelijk zover. De grootste Primark in de Benelux, Primark Eindhoven, openende haar deuren voor het publiek om 11.00 uur ‘s ochtends. Voor een paar die-hards betekende dit om 05.15 uur, ja 05.15 uur, al voor de deur zitten om als één van de eerste naar binnen te kunnen.  De eerste honderd bezoekers kregen ook nog een goodiebag mee naar huis.

Rij Primark Eindhoven

Rondleiding

Wij mochten voor de officiële opening alvast een kijkje nemen in de winkel en natuurlijk wat inkopen doen. Er stond een ontbijtje voor ons klaar, een goodiebag en we kregen een rondleiding. Dit zal denk ik de laatste keer zijn geweest dat de winkel er zo netjes bij ligt.

Hier een kleine impressie van de collectie. Benieuwd naar de rest van de collectie? Klik dan hier.

Collectie Primark

Lintje knippen

De rij werd langer en langer en een groepje medewerkers van Primark Eindhoven ging in de super populaire one-piecers naar buiten om het publiek op te peppen en te vermaken. Ook de dj zorgde ervoor dat de sfeer er goed inzat. Na een korte toespraak knipte de Eindhovense wethouder Monique List (VVD) het lint door, waarna een menigte zich naar binnendrong. Het moment waar velen al maanden op wachtten!

Hieronder een kleine sfeerimpressie.

Impressie opening Primark Eindhoven

Primark Eindhoven bezoekers

Dat de Primark voor iedereen is blijkt ook nu weer. Mensen van alle leeftijden shopten naar hartenlust bij Primark Eindhoven en kwamen met overvolle tassen naar buiten. Wij hebben ze gevraagd om hun favoriete aankoop aan ons te laten zien.

Bezoekers Primark Eindhoven

Bezoekers Primark Eindhoven

Winkelend publiek Primark Eindhoven

Consumenten Primark

Primark Eindhoven shoppen

Shoppen Primark

Huispakken Primark

Opening Primark eindhoven04/10/13 Dan nu echt de datum voor de opening Primark Eindhoven. Maak je agenda leeg en zet alles opzij, want 19 november opent Primark Eindhoven!

20/08/13 En als je dan denk alles te weten, wordt het toch iets anders. Maar het is goed nieuws want de opening Primark Eindhoven is niet in December, maar in November. Hoe we dat weten? De banners met de tekst met  binnenkort is gewijzigd in Primark opent in November. We kunnen dus mooi voor Sinterklaas en Kerst gaan inslaan.

24/5/2013 Goed nieuws! We weten eindelijk wanneer we kunnen gaan shoppen in de Primark Eindhoven. Primark opent de deuren van haar grootste vestiging in Nederland namelijk in december van dit jaar! Dit meldde een woordvoerder aan de Telegraaf. De Primark heeft helaas geen 5 verdiepingen met kleding en accessoires zoals aanvankelijk werd gedacht, maar 3 verdiepingen plus een kelder. De derde en vierde verdieping zullen worden gebruikt als personeelskantine, kantoren en als opslagruimte. De bouwvakkers van bouwbedrijf Akor zijn momenteel met de afbouw van het pand bezig.

Primark is zo’n winkel waar elke fashionista wel eens in de zoveel tijd een stuk voor wilt reizen om flink in te slaan. Aangezien wij in Eindhoven wonen is de reistijd voor ons minimaal een uur. Nog niet zo lang geleden zijn wij naar Primark Essen in Duitsland geweest en dat is echt een aanrader! Alles is erg netjes en overzichtelijk en er zijn maar liefst vijf etages. Maar ook Essen is niet om de hoek. Gelukkig hoeven wij binnenkort geen lange afstanden meer af te leggen om goed te kunnen shoppen, want over (als het goed is) niet al te lange tijd vieren we de opening Primark Eindhoven! Wij kunnen niet wachten.

Datum opening Primark Eindhoven

Al enige tijd weten we dat de opening Primark Eindhoven er aan gaat komen. De winkel komt aan de Vestdijk 2- Hermanus Boexstraat 1 in het centrum van Eindhoven, vlakbij het Centraal station. Met maar liefs 7.350 vierkante meter wordt de Primark in Eindhoven de grootste in Nederland. De gebouwen staan al even leeg en het lijkt er niet op dat er heel hard gewerkt wordt. Toch gaan er geruchten rond dat de winkel snel geopend gaat worden.

Geruchten

Helaas blijft het bij geruchten, want de datum van de opening van de Primark Eindhoven is nog niet bekend. Iedereen is op jacht naar het grote antwoord. Tot op heden is dit nog niet gelukt, want ook Primark houdt de lippen stevig op elkaar. Tot zover de update, hopelijk snel meer nieuws!

Nieuws opening Primark Eindhoven

Primark opening eindhoven

29/01/2013
Sinds twee weken hangen er nu grote posters met ‘Primark binnenkort’ aan de ramen, in plaats van A4’tjes. Ook aan de gevel hangt een enorme banner met dezelfde tekst. De bouwvakkers hebben voorspeld dat de Primark Eindhoven eind juni begin juni zou openen. Dit zijn geruchten, dus we moeten nog even geduld hebben.12/01/2013
De ramen van de Primark in Eindhoven zijn helemaal afgeplakt. De enige informatie die ze willen geven is het blaadje dat op de ramen hangt met ‘Primark komt binnenkort . Tja.. We houden je op de hoogte wanneer de grootste Primark van Nederland eindelijk eens wordt geopend in het zuiden!

10/03/2013 Er gaan geruchten de ronde dat de Primark Eindhoven in april zijn deuren zal openen. Deze geruchten zijn echter nog niet bevestigd door de Primark zelf. Blijf ons in de gaten houden, want zodra wij de datum hebben zijn jullie de eerste die het weten.

11/05/2013 Zoals jullie hebben gemerkt is april niet gehaald. Vandaag ben ik langs de Primark gelopen en het is duidelijk dat deze voorlopig niet zijn deuren zal openen. De bovenverdieping leek aan de buitenkant enigszins klaar. Beneden zitten er echter nog niet eens buitenmuren in en ook aan de binnenkant is niks gedaan. Ik ben bang dat het nog even kan gaan duren, maar je weet het natuurlijk maar nooit.Lente collectie Primark 2013

Voor nu alvast een kijkje naar de lente collectie Primark 2013

Primark collectie lente 2013 jurkjesPrimark collectie lente 2013Primark lente collectie 2013

Opening Bubble Eindhoven, nabij Primark

Wanneer de Primark haar deuren opent, kun je ook eens een kijkje nemen in het aparte, kleinere broertje van de Blob Eindhoven, genaamd de Bubble. De Bubble opent vandaag, 28 maart 2013, om 14.00 uur haar deuren en is gevestigd aan het 18 Septemberplein in de binnenstad van Eindhoven en om de hoek van de Primark Eindhoven. Wethouder Mary-Ann Schreurs heeft de Bubble Eindhoven vandaag officieel geopend.