Pantalon Benetton

Van de week was ik weer verbaasd dat mensen zich nog steeds kleden als jaren geleden.
Vrouwen in een nette pantalon, maar een model dat echt niet meer kan.
Uitlopende pijpen welke nog te kort zijn ook. De pijpen bungelen verloren enkele centimeters boven de schoenen.
Tegenwoordig zijn er zo´n mooie pantalons met een rechte pijp. Het staat niet alleen stijlvoller,maar laat je ook slanker lijken. Zelf heb ik een tijdje ook pantalons gedragen.
Ik was verkocht aan de pantalons van Benetton. Een mooie smalle pasvorm, welke geweldig staat met een paar pumps of enkellaarsjes. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima. Een broek kost ongeveer € 55,- en verkrijgbaar bij vele winkels.
Niet alleen de Benetton winkel elf verkoopt ze, maar ook de Bijenkorf. Shop je liever online dan kun je een kijkje nemen bij Zalando. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Met een streepje, ruitje of gewoon effen. Elk seizoen komt er weer een nieuwe collectie. Ook de kleuren gaan mee met het seizoen.

Combineren

Erg fijn is dat je bij bijna elke pantalon ook een jasje kunt krijgen. Een dag geen zin in een pantalon, neem dan een rokje. Je kunt alles bij elkaar of los van elkaar combineren. Jasje bij een jeans voor een casual look of de broek met een leuk bloesje of topje. Zo creëer je elke keer met elke kledingstuk een andere look.

Kokerrok Benetton

Benetton pantalonBenetton pantalon wit