Primark najaar collectie 2013

Primark najaar collectie 2013

De Primark najaar collectie 2013 is voor ieder wat wils. Verschillende soorten stijlen kenmerken de nieuwe collectie. Alles draait om contrast in de Primark najaar collectie 2013.
Je ziet de retro lijnen en zachte silhouetten weer terugkeren. Hier tegenover staat de meer sportieve en de op punk geïnspireerde trend.

Highland Grunge

Aan welke kledingstukken moet je denken als we het hebben over de Highland Grunge?
Highland Grunge is een trend waarbij rock wordt gecombineerd met een beetje punk en heavy metal. Hierbij kun je denken aan de glamrock uit de jaren 70, wel met een knipoog.
In deze stijl kun je denken aan kledingstukken als geruite shirts, motorjacks en tartan rokjes. Ook de PU kledingstukken en de studs gaan we weer terugzien. De bovenstukken worden veelal oversized gedragen, gecombineerd met een gescheurde jeans en T-shirt.  Wat ook een belangrijk kledingstuk is in deze stijl in de Primark najaar collectie 2013 is knitwear. Geen strakke vestjes en truien maar heerlijk comfortabele snit welke nonchalant worden gedragen.

Primark najaar collectie 2013Sport Luxe

Ook in de sport luxe trend zien we het komend seizoen de PU en studs weer terug. Gecombineerd met allerlei versieringen, bloemprints en quilts geeft deze Urban streetstyle een andere wending. De jogging broeken en sweaters krijgen de luxe uitstraling door de lederlook. De fijne knitwear in deze collectie hebben metallic gecoate afwerking en leuke details die de kledingstukken in stoere uitstraling geven.

Primark najaar collectie 2013-2

Graceful

Dan iets heel anders in de Primark najaar collectie 2013 de graceful stijl. Dit is de romantische stijl met zacht roze en warme grijstinten. We zien de Androgyne pantalons gecombineerd met zachte blouses en breisels. Hier zie je dus mannelijke pasvormen gecombineerd met vrouwelijke kledingstukken. Deze lijn geeft je een romantische najaarsgevoel.

Primark najaar collectie 2013-3

Accessoires

In de Primark najaar collectie 2013 zijn accessoires erg belangrijk. Bij elke van bovenstaande lijn zijn er tassen, schoenen en sieraden. de kettingen hebben grote stenen en zijn versierd met metaal. Bij de ringen zien we groot en drama. Gewoon een om een vinger? Nee gewoon om meerdere vingers om nog meer drama te creëren. Hoge hakken winnen het van de platte schoenen. Maar de grote winnaar dit seizoen zijn de enkellaarzen met dikke beters, druksluitingen of andere zware versieringen.

Primark najaar collectie 2013-41