Primark wintercollectie 2013

Primark wintercollectie 2013

In de Primark winter wintercollectie 2013 waar twee stijlen samenkomen, elegant en gothic.
Een heerlijke combinatie en ideaal voor de winter en natuurlijk de feestdagen.

Primark wintercollectie 2013 glitter

Gothic glamour

Mysterieus met een romantische touch, donker en gewaagd.
We zien kleuren als kardinaal rood, merlot en glanzend goud met zwart, ivoor en grijs, welke perfect bij de winter passen. Ook zien we weer details op de kleding terug zoals metallic weefsels, laser cut en natuurlijk ook PU(nep leer). Maar ook de barokstijl en borduursels geven de kledingstukken een drama effect. Het mysterieuze en eigenzinnige vind je terug in de stoffen met de fluwelen en satijnen look.  Ditzelfde effect hebben ook de doorschijnende stoffen in de jerseys.
Ook de prints gaan van lichte pasteltintjes en neonkleuren in de winter over naar donkere prints. Denk aan kruisen, mozaïeken en donkere bloemen. Deze prints zie je veelal terug in de metallic knits, truien met borduursels en blouses.
Deze zijn prima te combineren met de populaire coated denims of skater rokjes. Een sexy kanten jurkje mag natuurlijk ook niet ontbreken.Ik ben nu al verliefd op de primark wintercollectie 2013.

Primark wintercollectie 2013 zwart

Qua accessoires gaan we aan de ene kant de stoer en aan de andere kant glamour. Denk aan kettingen met spikes, welke we het vorige seizoen ook al zagen.  Ga lekker glamour met een grote clutch met schakels.

Primark wintercollectie 2013 jurkjes

Graceful

Zo leuk om weer terug te zien, ik hou ervan. De graceful trend is geïnspireerd op de jaren 50 en 60. Je kent het wel de kokerrokken, flare jurkjes en pantalons. Hier zien we meer aardetinten terug. Dit klinkt misschien ietwat saai, maar niets is minder waar. De kleuren worden gecombineerd met zwart, wit, ivoor en verschillende soorten grijs.
Nep bont, visgraaatpatroon en verschillende soorten wol zijn stoffen die rijkelijk gebruikt worden in de graceful trend. In combinatie met chiffon en kant krijgt deze trend zijn nostalgische en vintage look.
Ook hier komen printjes terug als stippen, paisleys en dierenprint. De kledingstukken worden afgewerkt met uitgebreide details.

Primark wintercollectie 2013

Ook gatsby blijft de trend beïnvloeden in de belangrijkste items voor de Primark winter wintercollectie 2013. Weer de hoofddeksels in verschillende vormen, maar ook de volledig versierde haarbanden ontbreken niet. Om de vintage stijl extra kracht bij te zetten, zien we ook parelkettingen, heerlijk toch.
Voor schoenen heb ik maar een woord: shiny! Zilver en goud zijn niet weg te denken uit de collectie.

Primark wintercollectie 2013 accesoires