Primark zomercollectie 2014

Primark zomercollectie 2014

De zomercollectie 2014 van Primark staat in het teken van kleur en cultuur: colourblocking, exotische carnavals en Afroclash is de rode draad die door de collectie loopt. We mogen ons in de zomer helemaal laten gaan met oversized animalprints, Caribische en Afrikaanse prints en kleding met bloemen en bladeren.

Materialen

De wilde en kleurrijke prints passen perfect bij de stoere tops en fijne materialen, zoals zacht katoen en chiffon waar de zomercollectie 2014 van Primark uit bestaat. Het is gelukkig niet één en al circus bij de Primark zomercollectie 2014. De kleding zal bestaan uit strakke lijnen en mooie afwerkingen voor de extra vrouwelijke touch. In de zomercollectie zul je ook veel verschillende materialen op één kledingstuk vinden, zoals veertjes, kraaltjes, kwastjes en raffia. Deze extra’s vind je ook terug op de tassen en schoenen uit de Primark zomercollectie 2014.

Swimwear 2014

Waar ik enthousiast van word is de jaren ’50 look die weer helemaal terug gaat komen, ook in de swimwear collectie 2014 van Primark. Ik hou echt van kleding waarin het vrouwelijke silhouet, het zandloper figuur en rondingen tot haar recht komen. Hoge taille broekjes, push-up tops, I love it! De zogehete ‘flouncekini’ zullen we veelvuldig treffen met zonsondergang-, grote bloemen- en exotisch fruit-prints. Voor de vrouwen die zich prettiger voelen in badpakken is er ook genoeg retro om uit te kiezen: diep uitgesneden badpakken met palmbomen, tijgerkoppen (niet echt mijn favoriet) en galopperende paarden sieren de badpakken van de Primark zomercollectie 2014.

Lookbook zomercollectie 2014

primark zomercollectie 2014Zomercollectie Primark 2014