SuperTrash boodschappentas voor Albert Heijn

Zelfs in de supermarkt kunnen we er weer stijlvol bijlopen, zonder onze look te verpesten door een lelijke plastic boodschappentas. SuperTrash, het modelabel van Olcay Gulsen, heeft namelijk een zeer classy en duurzame boodschappentas ontworpen die we vanaf 8 tot en met 27 oktober in bijna alle Albert Heijn filialen kunnen kopen voor €2,49. Ooit voor zo weinig geld met een echte SuperTrash thuisgekomen?

Gerecyclede boodschappentas SuperTrash

Albert Heijn hoopt zijn klanten met deze trendy boodschappentas milieubewuster te maken en wil hen aan te sporen duurzamer te consumeren. De duurzame shopper is namelijk gemaakt van petflessen en ander gerecycled materiaal.

Samenwerking SuperTrash en Albert Heijn

Deze duurzame tas is niet het eerste product van de samenwerking van SuperTrash met Albert Heijn. Eerder dit jaar heeft Olcay Gulsen ook al voor Albert Heijn de EK Winning Ways Dress ontworpen die voor slechts €10,- de winkel uitgingen. Dit leuke oranje jurkje van SuperTrash kan op heel veel verschillende manieren gedragen worden.

Olcay Gulsen vereerd

Oclay Gulsen liet weten vereerd te zijn toen Albert Heijn voorstelde wederom een samenwerking aan te willen gaan met modemerk SuperTrash. Gulsen zag het ontwerpproces als een echte uitdaging die ze met volle overgave aanging. Wat het tot een uitdaging maakte was het feit dat de tas voor een brede doelgroep bestemd is. Het is de bedoeling dat het mensen in diverse leeftijdscategorieën aanspreekt, maar ook mensen met uiteenlopende smaken en interesses.