Warm dankzij de Columbia Omni Heat Electric, de jas met ‘verwarming’.

Ja hoor, de eerste sneeuwbuien zijn een feit. Het wordt steeds kouder en de dikke winterjassen en sjaals komen weer tevoorschijn. Deze temperaturen zijn nog niks, want er wordt een strenge winter voorspeld. Nu hebben wij vrouwen het meestal zooo koud en het vervelende van het koud krijgen in de winter is dat je ook lastig weer warm wordt.

Het outdoor merk Columbia heeft nu een jas uitgebracht met Omni -Heat Electric technologie. Met deze technologie blijf je zeker warm. De omni-Heat Electric zit niet alleen in jassen, maar ook in accessoires en schoenen. Met één druk op de knop kun je zelf de warmte regelen. Er zijn drie verschillende standen. De knop geeft door verschillende kleuren aan welke warmte je hebt gekozen. Deze technologie werkt door middel van oplaadbare batterijen.

Wat ook erg handig is van de Omni-Heat Electric is dat het een ‘Zonal Mode’,  ingebouwd heeft. Je kunt gedeeltes van je lichaam, bijvoorbeeld alleen je rug,  laten verwarmen. Zo gaan de batterijen ook stukken langer mee.

De jassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren voor €219,95.