Zalando winkel Amsterdam

Zalando winkel Amsterdam

Op 2 oktober wordt er een Zalando winkel in Amsterdam geopend op de Kalverstraat 101. Deze pop-up store van Zalando zal van 2 tot en met 6 oktober open zijn voor het winkelend publiek. 1 oktober is de feestelijke opening voor de pers.

Pop-up store

Dit is de derde keer dat Zalando haar assortiment offline aanbiedt en de eerste keer dat dat in Nederland gebeurt. In april opende Zalando ook een tijdelijke pop-up store in Milaan, tijdens de Milan Design Week.  Sinds vorig jaar is er een permanente Zalando Winkel (outlet) in Berlijn. Het doel van deze Zalando winkel in Amsterdam is, volgens de persvoorlichter, om het publiek het uiteenlopende assortiment te tonen evenals de nieuwe najaarscollecties. Verdere plannen om een andere Zalando winkel of pop-up store te openen zijn er nog niet.

Activiteiten

Wat erg leuk is, is dat er dagelijks verschillende activiteiten voor de consumenten plaatsvinden in de Zalando Winkel in Amsterdam. Op woensdag en donderdag kunnen de mensen geïnspireerd worden door het G-star RAW Tailored Atelier. In dit atelier mogen tien mensen een unieke Red listing denim customisen door middel van een RAW Tailor. Mooie dames (en wellicht ook heren) opgelet, want op vrijdag en zaterdag zullen de Stylehunters van Grazia Magazine de Zalando winkel in Amsterdam aanwezig zijn om het nieuwe gezicht van Zalando te vinden! De week wordt afgesloten met een bezoek van stylisten van het modebrand ByDanie. Zij zullen je op verzoek stylingadvies geven.

Winacties

Tijdens de week dat de Zalando Winkel in Amsterdam geopend is heeft Zalando volop winacties. Het online karakter ontbreekt hier natuurlijk niet aan, dus houdt ook vooral Facebook en Twitter in de gaten hiervoor.

Openingstijden

Woensdag 2 oktober tot en met zaterdag 5 oktober is de Zalando Winkel in Amsterdam geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Op donderdag 3 oktober zal deze pop-up store geopend zijn van 10:00 tot 21:00 uur en op zondag 6 oktober van 12:00 tot 18:00 uur.

Najaarscollectie

Hieronder vind je mijn favoriete items van de najaarscollectie van Zalando. Klik op de afbeeldingen om te bestellen!

Dept cocktail jurkSweet deluxe lenita kettingPicard vesuv handtasIchi mutzi trui