Zomercollectie Primark 2013

Weg met de sneeuw en regen; wij zijn klaar voor de zon. Zeker na het zien van de nieuwe zomercollectie Primark 2013.

Je wordt helemaal blij bij het zien van alle kleurige bikini’s, badpakken en accessoires. Voor een prikkie shop je hier je hele strandoutfit.

Beachwear Primark

Bikinis Primark

De zomercollectie 2013 van de Primark heeft echt alles wat je zoekt.  Voor de prijs kun je het natuurlijk ook niet laten liggen want voor ongeveer € 12,- heb je een bikini. Ik heb zelf ook enkele bikini’s van de Primark en ben hier zeer tevreden over. Je zou denken dat je voor dat geld geen goede kwaliteit in huis haalt, maar niets in minder waar. De kleuren blijven mooi en de bikini’s lubberen niet uit. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet op vakantie elke dag dezelfde bikini aan heb, maar dat geldt volgens mij voor de meeste onder ons.  Bij een maatje meer en een bandeautop moet je ook oppassen. Zo’n bandeaubikini geeft natuurlijk niet veel steun. Rondhuppelen op het strand en door de golven rennen is een minder goed idee, want dan kan het zijn dat je topje uiteindelijk onder je borsten is beland. Gelukkig is er voor iedereen en elke gelegenheid een ander model en is er keus genoeg in de nieuwe zomercollectie 2013 van Primark. Bijna alle items zijn al verkrijgbaar in de winkels, de rest zal de komende maanden volgen.

Zoals je hieronder kunt zien is de Fringe bikini helemaal hot in 2013.

Bikini’s

Primark bikini 2013

Badpakken

Primark badpakken 2013

Strandtuniek

Primark strandmode 2013

Strandshorts en broekjes

Primark shortjes 2013

Strandbroeken

Primark strandbroekPrimark strandbroek multi

Zonnebrillen

primark zonnebrillen 2013

Fashion zomercollectie

In de nieuwe zomercollectie primark 2013 zien we verschillende stijlen terug. Een hiervan Chica Latina. Denk aan mooie getailleerde ontwerpen in tropische kleuren en ook de tribal prints zijn er nog. In de kledingstukken zien we het `fringe ´ idee terugkomen alsook mooie halslijnen versierd met edelstenen. Ook de items met cut-outs zijn kenmerken voor de collectie.
De crop tops veel in combinatie met high waist short zien we veelvuldig terug. Deze met de meest exotische prints, vaak als setje gecombineerd.

Dan gaan we naar ‘Freestyle’ een andere kenmerkende style in de zomercollectie2103 Primark. We zien hier ook weer de boyfriend jeans gecombineerd met accessoires en trendy tops waardoor de outfit toch een vrouwelijke uitstraling krijgt. Ook de tuinbroek maakt een come back en vervangt de jumpsuit. Deze wordt gecombineerd met een crop top, ideaal voor een zomerse dag. Zowiezo zien we denim is heel veel items terug, denk aan shorts, bustiers en rugzakken.
Een ander item dat ik erg leuk vind zijn de oversized baseball shirtjes. Niet zijn deze leuk bij een denim short, maar ook over je bikini is dit een leuke, sexy combi.

Primark zomercollectie 2013 2

 

Primark zomer 2013

 

Jumpsuits

Jumpsuits Primark 2013

Lange rokken

 

Lange rok Primark 2013

Sandalen

Sandalen Primark zomercollectie 2013