Feestje met HabbEvents

Feestje met HabbEvents

Bezig met het plannen van een feestje en wil jij net dat beetje extra, wat meer stijlvolle glam en het wow moment voor je gasten? Dan ben jij op zoek naar een feestje met HabbEvents.

Afgelopen weekend waren wij bij de trouwbeurs en waren wij blij verrassend HabbEvents tegen te komen. HabbEvents verzorgt niet alleen bruiloften maar ook voor andere feesten en evenementen. Hierbij kijken zij naar de wensen van de klant en zijn er veel mogelijkheden om jou feest ook eigen te maken. Zo zagen we op de beurs ook de DJ booth en dan hebben we het niet over een normale booth maar een vleugel. Naast de vleugel zijn er ook nog andere unieke en handgemaakte DJ-booths. Zeg nou zelf hoe geweldig zijn ze….

DJ-Booths

Deze DJ-booths huur je inclusief DJ en opbouw. En dan heb je ook nog een keuze in een bepaalde DJ. Wil je allround, techno, Nederlandstalig, R&B of feestmuziek het kan allemaal bij HabbEvents. Er zit dus altijd iets tussen wat aan jouw smaak voldoet.

Artiesten

Om je feestje muzikaal nog wat extra’s te geven kun je naast een DJ nog een saxofonist erbij nemen. Swingen met een live band of een solo artiest, ja ook dat kan. Op muzikaal gebied zijn er dus onwijs veel keuzes en mogelijkheden voor je feestje met HabbEvents.

artiesten HabbEvents
Ook aan het vermaak is gedacht zo is er een ballonnenclown voor de kleintjes en een mobiele tafeldame. Deze tafeldame stelt je gasten pittige vragen in de Holland quiz of daagt ze mensen uit voor een spelletje. Daarnaast kan ze als tafeldame ook lekkere hapjes rondbrengen. Iets met smeer het maar op de heupen.
Heb je spontaan zin gekregen om een feestje te geven, je vriendin ten huwelijk te vragen of wil je gewoon meer info kijk dan op www.habbevents.nl

Actie: Boek nu snel een feestje en geef aan dat je het bericht bij Frizzling hebt gelezen en je krijgt €50,00 korting op je boeking. Deze actie loopt tot 02/02/14.