Foto’s trouwjurk Jessica Biel

Eindelijk, de foto’s van de trouwjurk van Jessica Biel zijn eindelijk vrijgegeven. Jessica Biel en Justin Timberlake stapten in Zuid- Italië vorige week vrijdag in het huwelijksbootje. Deze intieme bruiloft staat in de boeken als één van de duurste celebrity bruiloften ooit en voltrok zich in het Bogno Egnazia Resort in Puglia Italië. Ze kozen voor Italië, omdat ze dol zijn op Italiaans eten en natuurlijk omdat het daar prachtig is.

En hij is wel gelukt, niet waar? De trouwjurk is niet traditioneel wit, maar zacht roze. We blijven nog even in de Italiaanse sferen, want de trouwjurk is ontworpen door Italiaans modemerk Giambattista Vali. Justin liet weten nog nooit zoiets moois te hebben gezien als Jessica in haar mooie, roze (onbetaalbare) trouwjurk.

Niet alleen de enorme roze trouwjurk van Jessica viel op, ook manlief Justin Timberlake zag er gelikt uit. Hij had zich namelijk gehesen in een elegant, strak Tom Ford pak. Helemaal in stijl gaf hij Jessica een erg bijzonder en persoonlijk huwelijkscadeau, liet hij weten aan Hello! Magazine. Hij gaf haar een zelfgeschreven nummer die hij zijn aanstaande toezong terwijl zij naar het altaar liep. Als dat niet romantisch is? Zelfs alle volwassen mannen hielden het niet droog tijdens deze happening, volgens Justin.