Galajurken

Zoek jij een mooie jurk voor een speciale dag of avond? Een gala, bruiloft of een andere gelegenheid waar jij jouw droomjurk voor zoekt. Een tijd geleden was ik zelf op zoek naar een mooie lange jurk. Deze was ontzettend lastig om te vinden. Vaak zijn deze galajurken ontzettend duur of ze zijn betaalbaar maar ogen goedkoop.
Het was dus een hele uitdaging om de juiste jurk te vinden. Nu was ik op de website van Nelly. Hier zag ik de meest prachtige en betaalbare galajurken. Helaas heb ik op het moment geen gelegenheid om zo’n prachtige jurk aan te schaffen. Wel is het ieder jaar weer leuk om te kijken naar de meiden in hun mooie avondjurken. Arriverend met papa’s auto of een gehuurde limousine stappen ze vol trots uit en presenteren zichzelf. Eigenlijk is dat ook het moment dat iedereen elkaar bekijkt. Welke meiden hebben de mooiste galajurken? Wat is de trend van dit jaar? Wie zijn samen gaan winkelen en hoe zit het haar en make-up?
Je moet van zo’n moment intens genieten, want hoe vaak kun je nou zo’n mooie jurk aan en schitteren op de rode loper. Oke, misschien is het maar een gala, maar dit is jouw moment om te schitteren.

Niet alleen zijn deze jurken zeer geschikt als galajurken, maar ook voor andere gelegenheden.

Met een jurk alleen ben je er nog niet. De juiste schoenen accessoires maken je look compleet.
Ook een juiste beha is cruciaal. Je gaat natuurlijk geen straplessjurk dragen, waar je beha bandjes bovenuit komen.

Galajurken

Hieronder enkele prachtige jurken uit de collectie van Zalando. Helemaal verliefd op een jurk? Klik op de link eronder om direct te kopen!

Young Couture by Barbara Schwarzer Galajurk - greige

Young Couture by Barbara Schwarzer Galajurk – greige

Mascara galajurk - Navy

Mascara galajurk – Navy

Luxuar Fashion galajurk - graublau

Luxuar Fashion galajurk – graublau

Little mistress galajurk nude

Little mistress galajurk – nude

Jarlo Valentina galajurk - zwart

Jarlo Valentina galajurk – zwart

De Freebra

Strapless beha nelly

Cupmaat schema strapless beha

Deze beha is ideaal voor onder galajurken. deze strapless beha is geheel onzichtbaar en dus onder elk model te dragen. Het heeft een dikkere laag waardoor je borsten wat groter worden. Op de maatgids kun je zien welke maat je moet bestellen van de Freebra. De kosten voor de beha zijn € 35,95.

Pumps

Dorothy Perkins pumps - Nude

Dorothy Perkins pumps – Nude

New Look pumps - Gold

New Look pumps – Gold

Zign sandalen met hoge hak - Nero

Zign sandalen met hoge hak – Nero