Complete kerstlook voor €60,-

December is al duur genoeg door alle feestdagen en je zult net zien dat ook de verjaardagen in en rond december vallen (bij mij wel in ieder geval wel!). Toch wil je er natuurlijk op en top uitzien met kerst en de jaarwisseling. Hieronder laat ik je zien dat een super classy complete kerstlook helemaal niet duur hoeft te zijn.

Ik ben online eens rond gaan kijken wat voor moois er allemaal te koop is en heb een fashionable kerstoutfit voor een fashionable prijsje van €60,- bij elkaar geshopt. Een jurkje, pumps en een clutch. Je hoeft alleen nog maar je kast in te duiken op zoek naar bijpassende sieraden. Nog een feestelijk kapsel maken en mooie smokey-eyes met nepwimpers en let’s party!

Clutch h&M

Clutch H&M

€14,95 €5,-

www.hm.com

Deze leuke, zwarte clutch hebben we in de H&M winkel gespot voor €7,-. Alsof dit prijsje nog niet klein genoeg is, kun je hem online al bestellen voor maar €5,-.

Peeptoe pumps

Peeptoe pumps

€24,90 €19,90

www.vanharen.nl

Bij een kort jurkje horen pumps. Ik heb het in principe niet nodig door mijn lengte, maar voor vrouwen die kort van stuk zijn werken pumps zeker in hun voordeel. Het maakt je benen namelijk optisch een stuk langer! Koop dan geen pumps met bandjes.