Designer tassen voor een prikkie

Nee, ik hoef geen dure kleren, schoenen of tassen. Als ik iets leuk vind, maakt het mij niets uit welk merk erop staat. Ik heb alleen een dure smaak. Kan ik het helpen? Helaas heb ik niet zoveel poen op de bank staan dat ik alles wat ik mooi vind ook kan kopen. Ik heb geen planken vol designer schoenen en Prada tassen, zoals de meeste vrouwen met een modaal inkomen dat niet hebben. Maar goed nieuws: ook deze ‘normale vrouwen’ zoals jij en ik hoeven niet meer alleen te window-shoppen. Twee hele slimme vrouwen, Karin Barnhoorn en Véronique Andersen, introduceerden een concept waardoor echte designer- tassen, schoenen en kleding voor iedereen binnen handbereik zijn.

Gucci tas

Karin liep tegen het probleem aan dat ze haar Gucci tas wilde verkopen, maar hier geen classy website voor kon vinden. Je komt namelijk al gauw uit op marktplaats, maar de stijlvolle designer tas komt daar niet echt uit de verf. In 2008 is de website www.designer-vintage.com de lucht ingegaan en wat blijkt? Een gat in de markt. Zo’n gat dat de dames er zelfs hun goede baan voor hebben opgezegd.

Designer marktplaats

Op deze luxe marktplaats worden designer kleding, designer tassen en designer schoenen – voor vrouwen, mannen en kinderen – gekocht en verkocht via internet. Dit concept richt zich niet alleen op Nederland, maar op heel de wereld. De oprichtsters noemen het concept ‘Eco Chique Recyclen’. Het is toch ook zonde om designer items te laten wegrotten op zolder, terwijl je iemand anders hier helemaal happy mee kunt maken? Je houdt er zelfs nog een leuk prijsje aan over, want je kunt nu ook weer niet verwachten dat de spullen voor € 50,- verkocht worden.