Forever 21 Antwerpen

Forever 21 Antwerpen

De Forever 21, wat een geweldige winkel. Voor elke stijl zit er wel iets bij wat je aanspreekt. Ze hebben replica’s van prima kwaliteit (sommigen iets minder, maar daar moet je een beetje op letten), basics en de laatste trends. De kleding is spotgoedkoop, om maar te zwijgen over de enorme collectie aan hippe sieraden, zonnebrillen en schoenen.

Forever 21 Antwerpen

In ons land zit de Forever 21 in Amsterdam (er wordt ook een vestiging in Rotterdam en Utrecht geopend), maar woon je in het zuiden van het land dan kun je misschien nog beter naar Belgiƫ gaan. Er is namelijk ook een enorme Forever 21 in Antwerpen.

De Forever 21 Antwerpen telt 3 verdiepingen en heeft voor een hippe low-budget winkel een goede indruk achtergelaten wat betreft orde en netheid. Dit vind ik bij de concurrenten (lees: Primark, h&M etc) vaak erg storend. De Forever 21 Antwerpen is erg breed en de gangpaden zijn zelfs op drukke zaterdagen zeer toegankelijk door de brede opstelling. Persoonlijk vind ik dat echt een pluspunt, anders wordt ik gek tijdens het shoppen.

Op de begane grond van de Forever 21 Antwerpen vind je alle stijlen goed gesorteerd bij elkaar. Van drukke, kleurrijke prints tot nette jumpsuits, shorts, basics en gave denim. Beneden is een gedeelte herenafdeling en een gedeelte dames en een klein hoekje voor meisjes. Ga je naar de eerste etage dan pak gelijk maar een mandje, want hier val je gelijk de accessoire-afdeling binnen. Hier kan je werkelijk naar hartenlust shoppen, maar kijk uit: je wordt er hebberig van.. Loop je een stukje verder dan vind je nog een dames afdeling, waar je uitgaanskleding vindt en wat apartere outfits. Ook zijn op deze etage de schoenen te vinden.

Woon je in Brabant of ga je een keer shoppen in Antwerpen, dan moet je echt de Forever 21 Antwerpen binnenstappen. Hij bevindt zit in de hoofdstraat: Meir 42/46, 2000 Antwerpen, niet te missen!

Forever 21 Antwerpen collectie

Hieronder vind je een greep uit de collectie van de Forever 21 antwerpen.

Collectie Forever 21 Antwerpen