Primark Almere geopend

Almere

De Primark is voor vrouwen een shopping Walhalla, waar ze dames- en herenkleding, schoenen en accessoires verkopen voor een prikkie. Bovendien hebben ze een wooncollectie. Wanneer we in deze Ierse winkelketen komen gaat het verstand op nul en vliegen onze ogen van links naar rechts. Naast de Primark in Rotterdam, winkelcentrum Alexandrium, en Hoofddorp is er nu ook één in hartje Almere geopend. En niet zomaar een Primark; de grootste van Nederland met zo’n 4.000m2 aan oppervlakte. Niet goed voor de addicts, but who cares. Lets shop!

Primark Eindhoven

De Brabanders kunnen zich binnenkort ook hullen in de koopjes van de Primark. In het centrum zijn ze al in volle gang met de bouw ervan. Het komt in het pand waar voorheen de America Today was gevestigd, die verhuizen gaat naar de mini-blob. Het vloeroppervlakte zal een oppervlakte krijgen van maar liefst 7.350 m2 en krijgt vijf etages plus een kelder. Wanneer de Primark in Eindhoven open zal gaan is nog onbekend, maar ze hopen begin 2013 haar deuren te kunnen openen. We houden je op de hoogte!

Primark online

De Primark heeft een website, maar daar zijn we niet erg over te spreken. Het lijkt erop dat ze opzettelijk een slechte website hebben zonder webshop, zodat je naar één van de winkels gaat. Wanneer je namelijk binnen bent en zo’n grote Primarktas in je hand hebt kun je je namelijk moeilijk bedwingen al het moois (en goedkoops!!!) in de schappen te laten zitten. Een slimme zet dus.