Zara outlet

Zara outlet

Vraag jij je ook wel eens af wat ze met de kleding doen die uiteindelijk niet verkocht wordt?
Wij weten nu waar de leftovers van de Zara terechtkomen.
De outlet van de Zara is namelijk: Lefties.

Lefties

Deze Spaanse winkel koopt als sinds 1993 de kleding van de Zara op. Dus als e het goed begrijpen is er dus een Zara outlet waar niemand iets van wist.
Helaas is Lefties alleen nog in Spanje te vinden, maar er vinden al ontwikkelingen plaats. Zo heeft de winkel een make-over gekregen en is er nu een webshop en voeren ze campagnes. Deze ontwikkelingen zijn dan ook wel nodig nu de Primark flink uitbreid. Moederbedrijf van Lefties, Inditex, wil zo een concurrent aan Primark bieden.
En zo wordt er goed ingespeeld op de crisis. In ieder geval al in Spanje, maar zoals ik al eerder zei zal het hierbij niet blijven. Carlos Hernandez van consultancy bureau Planet Retail vertelde persbureau Reuters dat alles erop wijst dat Lefties ook andere landen zal zalen kennismaken met deze top winkel. Het volgende had hij te zeggen: ‘Het is goed mogelijk dat ze het merk ook willen uitbreiden naar andere landen waar Inditex al sterk aanwezig is, zoals Engeland en Duitsland,’ aldus Hernandez.
Wie weet kunnen wij straks ook mooi shoppen in de Zara outlet. Ik kan in ieder geval niet wachten een paar koopjes te scoren.