Marks & Spencer Kerstcollectie

Marks & Spencer Kerstcollectie

Met de nieuwe kerstcollectie Marks & Spencer gaan we naar sprookjesland. Ook in hun kerstcommercial ga je op reis door de meest populaire sprookjes. Zo bezoek je onder andere Alice in Wonderland, Roodkapje en De Tovenaar van Oz. Laat je meevoeren in de wereld van ‘Magic & Sparkle’. Natuurlijk krijg je tijdens de commercial van de kerstcollectie Marks _ Spencer ook alle nieuwe items te zien. welke natuurlijk op en top feestelijk zijn en super classy. Niemand minder dan de Briste topmodellen
Huntington-Whitely en David Gandy en actrice Helena Bonham-Carter zie je schitteren.
Actrice Helena Bonham-Carter ken je misschien wel uit de films van Harry Potter.

Fake Fur

Een van mijn favoriete items deze herfst en winter zijn toch wel de fake fur items. In de Marks & Spencer kerstcollectie komen we deze top grote vreugde ook weer tegen.
Van fake fur gilets tot fake fur jasjes, we love it!

Deze items zijn ideaal te combineren met een jeans, rokje of zelfs een jurkje.
Een ding is zeker koud zul je het niet krijgen en je ziet er nog fashionable uit ook.

Marks&Spencer fake fur

Feestjurken

Natuurlijk mag een mooie jurk tijdens de feestdagen niet ontbreken. Deze jurken zijn ook zeer geslaagd voor een gala of diner.

Wil je een iets meer casual look ga dan voor de korte witte jurk, ook leuk om weer uit de kast te halen in de zomer met mooi gebruinde benen.
Ga je voor een casual chique look en heb je zin om effe met je creditcard te wapperen ga dan voor deze prachtige leren jurk.

Kerstjurken Marks&Spencer

Nachtmode

Wil jij er ook in de avond leuk uitzien en je partner eens verassen, dan mag dit setje uit de Marks & Spencer kerstcollectie niet ontbreken.

Lingerie Marks&Spencer

Bekijk ook de Marks & Spencer commercial!