3x avondjurken

3x avondjurken

We gaan de zomermaanden tegemoet en dat is ook te merken, want overal in de stad zie je groepjes mensen lopen. Vaak uitgedost in rare pakjes, sjerps en roze shirtjes.
Dan heb ik het over de vrijgezellenfeestjes. In de zomermaanden geven veel verleifde stelletjes elkaar het ja-woord en daarbij hoort natuurlijk een bruiloft!

Bij jouw als gast natuurlijk meteen de vraag: Wat trek ik aan??
Een mooie avondjurk is dan een ideale optie.Je mag natuurlijk nooit mooier zijn dan de bruid, maar wij hebben 3x avondjurken voor je uitgezocht waarin ook jij kunt schitteren.

De eerste van de 3x avondjurken is een lange roze zijde jurk. de jurk heeft een mooie v hals waar je decolleté mooi in uitkomt. De achterkant vind ik zelf het mooiste met de gekruiste banden. De jurk is gevoerd en is helemaal geplooid, wat ideaal is om het een en ander te verhullen. Ook enthousiast geworden over deze prachtige jurk klik dn snel op onderstaande link om te bestellen. De jurk is ook verkrijgbaar in het rood.

1. Roze avondjurk

Roze avondjurk Mango

De tweede jurk is een mooie diepblauwe lange jurk met vlindermouwen. In de taille zit een elastische band met een metalen riem met kwastje.  de rug heeft een insnijding met knoopsluiting  en rits. De jurk is gevoerd en valt daardoor ook soepel rond het lichaam.

2. Blauwe avondjurk

Blauwe avondjurk

 

Een zwarte jurk is altijd goed en deze strapless jurk zit als gegoten. Het bovenlijfje is strapless en is gedrapeerd. in de taille een mooi zwarte riempje met metalen appliques wat deze gewone zwarte jurk een echte eye-catcher maakt.

3. Lange zwarte avondjurk

Lange zwart avondjurk