De sportieve look

De sportieve look

Het voornemen voor 2014 voor veel mensen is gezonder leven en dus ook sporten.Nu nemen veel mensen een abonnementje trekken een slobber broek en shirt uit de kast en gaan maar.

Is het niet veel leuker en goed voor de motivatie om eerst een leuk sport setje te kopen.
Wij hebben een leuke sportieve look voor jullie samengesteld.

sportieve look

1. Trainingsbroek

Allereerst hebben we een fijne loszittende grijze trainingsbroek. Wat fijn is aan deze broek is dat de tailleband van elastische materiaal is gemaakt en verstelbaar is. Heb je hard gewerkt en je taille is een stukje smaller geworden dan kun je hem gemakkelijk verstellen. De broek heeft ademend materiaal wat erg prettig is als je gaat zweten. Ook leuk is dat de broek een mooi prijsje heeft van € 64,95 naar € 28,95.

2. Top

Deze top is gemaakt van Dri-Fit van Nike. Dit houd in dat de stof transpiratievocht van het lichaam trekt en het lichaam koel houdt. Dit komt wederom omdat de stof ademend is. De top is een nauwsluitend model waarin je lichaam ook goed doet uitkomen. De Dri-Fit top is verkijgbaar voor
€34,95.

3. Sportbeha

Erg belangrijk tijdens het sporten is een goede sportbeha. Niet alleen is het prettig als de meiden op de juiste plek blijven zitten, maar het ziet er ook een stuk beter uit. Bij grote borsten kan het ook pijnlijk zijn als je geen goede steun hebt. Ook de beha is van een ademende stof gemaakt. De top heeft een racer back waardoor deze mooi onder de top kan. Beha bandjes en een racerback top is ook echt een no go. Vindt je roze iets to much, er zijn ook nog andere kleurtjes. De prijs van deze sportbeha is € 29,95 en is essentieel voor de sportieve look.

4. Sportschoenen

Dan hebben we nog een paar goede schoenen nodig. Deze Studio Trainers van Nike Preformance maken jouw look helemaal top. De schoen is verkrijgbaar voor € 69,95.

5. Sporttas

Dan nog een leuke tas erbij en je bent helemaal ready to go. Ik zeg dames zet je goede voornemens door en jij kunt helemaal bikini ready het strand op deze zomer.
Met de sportieve look kan er niks meer mis gaan.