Festival outfit

Festival outfit

Wat hou ik van de zomer en niet alleen omdat de zon zich dan (meestal) net iets vaker laat zien. De festivals en buitenfeestjes zijn weer vol van start gegaan! Wat is nu lekkerder dan met een wijntje in je hand, het zonnetje op je bolletje, leuke muziek en een zomerse festival outfit te genieten van het leven? Iedereen ziet er net wat mooier en gelukkiger uit, je huidje krijgt weer een gezond kleurtje en die winterdip laten we ver achter ons.

Festival outfit kiezen

Wanneer je naar een festival of strandfeestje gaat pas je je outfit daarop aan. Je look mag iets nonchalanter zijn dan wanneer je een avondje gaat stappen met vriendinnen.

Een festival outfit moet voldoen aan een aantal eisen:

  • vaak weet je in Nederland nooit wat voor weer het wordt, ook al denk je dit aan het begin van de dag wel te weten. Voor je het weet waait er een harde noordelijke wind en baal je dat je hier geen rekening mee hebt gehouden. Neem daarom altijd een vestje of (spijker)jasje mee, ook voor de avond (en tegen de muggen!) of kies voor een mooie omslagsjaal.
  • Wanneer het echt warm is, vergeet dan niet een hoedje of iets dergelijks om je hoofd te beschermen tegen de zon. Ook als het niet heel warm is kan dit natuurlijk.
  • Ook een zonnebril is dan geen overbodige luxe, dus vergeet deze niet.
  • Die mooie maxidress die misschien al tijden in je kast hangt, omdat de gelegenheid zich nog niet heeft voorgedaan deze aan te trekken, is nu perfect.
  • Draag gemakkelijke schoenen, slippers of sandaaltjes. Je moet er heel wat uurtjes op staan en dansen, dus voorkom pijnlijke voeten. Als je naar een strandfeestje gaat zijn hakken al helemaal verre van ideaal.Fashionbootz
  • Er zijn tegenwoordig ook hele leuke festivallaarzen die je festival outfit helemaal compleet maken én nog functioneel zijn ook. Deze ben ik tegengekomen op de website van fashionbootzZe zijn natuurlijk bestand tegen modder, zand, drank en andere viezigheid. Zo verpest je je mooie schoenen niet en zie je er nog steeds super fashionable uit. Binnenkort lanceren zij ook een webshop voor trendy handschoenen www.fashionglovez.nl