I have nothing to wear shirt van Moodytwin

I have nothing to wear shirt van Moodytwin

Elke vrouw kent het moment dat je hele kledingkast is ontruimd en alles over de vloer ligt verspreid.
Zuchtend zit je ertussen en het enigste wat je te zeggen hebt is: “Ik heb niks om aan te trekken “!

Nu was ik weer een beetje online aan het shoppen en kwam ik op de website van www.moodytwin.com shirtjes tegen met de tekst: I have nothing to wear.De shirtjes zijn 1 maat en daardoor op een speciale manier geknipt zodat het bij iedereen perfect zit.

Het I have nothing to wear shirt van Moodytwin heeft  een oversized halslijn. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om het shirtje off-shoulder te dragen.
Helemaal geweldig want je kan deze shirtjes eindeloos en met alles combineren. Denk aan een leren broek voor een stoere look of met een rokje en blazer voor de casual-chique look.

Ook heeft Moodytwin nog veel meer leuke shirts, tassen accessoires.

Miranda Vidak

Ontwerpster Miranda Vidak heeft Moodytwin Clothing & Accessories op gericht in Los Angeles.
Miranda heeft altijd een soort van afkeer gehad van echt meisje kleren, patronen en modellen. Zo geeft ze de voorkeur aan donkere, dramatische en avant-garde look.  Al vanaf jongs af aan wilde ze een merk creëren dat dit zou omvatten. Eenvoudig en draagbaar is waar zij van hield op de catwalk.

Moodytwin is nu een merk dat edgy, classy en een cotoure gevoel geven aan de streetwear.  Het merk een gothic tintje is minimalistische en dat geldt ook voor de detaillering op de kleding. Moddytwin streeft ernaar een merk te zijn met sterke, soms zelfs provocatief teksten ofwel berichten af te geven. Deze teksten hebben ook de bedoeling om de persoonlijkheid weer te geven van de mensen die het dragen.
Moodytwin is ook voor mensen die nadenken, mensen die niet gewoon bestaan, maar zich bewust zijn van de wereld, de samenleving en haar rol hierin. Mensen die twijfelen, uitdagen, en staan voor wat ze zeggen, beginnend met de kleding die ze dragen.

Ik moet dan ook zeggen dat het: I have nothing to wear  shirt van Moodytwin precies staat voor wat ik vaak voel. Of dat nou echt zo is, ik weet het niet maar ach wat maakt het uit.
Ook vind je op www.moodytwin.com nog veel andere leuke shirtjes. En het fijne is ze verzenden ook nog eens naar Nederland!

Moodytwin shirts