4x Zign schoenen

Zign schoenen Berlijn

Het Duitse schoenenmerk Zign Shoes is in Berlijn gevestigd. Het merk laat zich graag inspireren door deze wereldstad, wat ook in de ontwerpen duidelijk terug te zien is. Het leuke aan Zign schoenen is dat zij niet voor een eenduidige richting hebben gekozen. Voor iedereen en elk type vrouw is er wel een paar Zign schoenen te vinden. Je vindt de klassieke modellen terug, maar ook trendy sneakers en classy hoge hakken. Elk seizoen ontwerpt Zign weer nieuwe schoenen, passend bij dat seizoen.

Zign bekend door Cowboylaarzen

Wat Zign schoenen in the picture heeft gezet zijn hun cowboylaarzen die je veel terugzag in combinatie met stoere jeans. Het Duitse schoenenmerk stond voor kwaliteit, mooie materialen en een oog voor detail. Dit heeft Zign schoenen groot gemaakt en hierdoor profiteert het schoenenmerk tot vandaag de dag nog van haar succes. Zign schoenen zijn ook zeer populair onder de feestgangers, door hun zeer comfortabele pasvorm. Je kunt kiezen voor schattige, heerlijk zittende sandaaltjes of voor stoere bikerboots of cowboylaarzen.

Zign Street lijn, College Club en Franse lijn

Zign schoenen heeft drie lijnen: de Street lijn, College Club en Franse lijn. Deze lijnen zijn totaal verschillend ten opzichte van elkaar. Dat maakt het dat deze trendy en comfortabele schoenen voor iedere moderne vrouw zijn gemaakt.

Hieronder hebben wij de vier leukste Zign schoenen voor je uitgezocht in verschillende stijlen. Ik zou ze alle vier kunnen kopen, want ik vindt het juist leuk om verschillende stijlen in mijn kast te hebben. Je voelt je toch niet iedere dag hetzelfde? De ene dag voel ik me een echt ‘meisje-meisje’ en de andere dag wil ik weer wat meer van mijn stoere kant laten zien.

Zign hoge hakken rood Zign hoge sneakers usa Zign enkellaarsjes met plateauzool Zign klassieke laarzen bruin