5x Michael Kors tassen

Michael Kors tassen

De tas dient in deze tijd niet alleen als handige opslagplaats voor je geld, telefoon en make- up. Hij dient vooral als accessoire of sieraad als verlengstuk van je outfit. Een tas kan je outfit maken of breken, maar met Michael Kors tassen zit je bijna altijd goed.

Michael Kors tassen hebben de laatste jaren de harten van veel vrouwen gestolen. Ze stralen kwaliteit en allure uit. Ook veel sterren hebben de dit ook opgepikt en worden regelmatig met de Michael Kors tas gespot. Voor deze designertassen moet je uiteraard iets meer geld neerleggen dan voor een H&M tas.

Wie is Michael Kors?

Michael Kors is geboren in 1959 in Long Island de Verenigde Staten. Hij studeerde in New York ‘modeontwerp’ aan de Fashion Institute of Technology. Toen hij 19 jaar was werd zijn talent al opgemerkt en mocht hij de collectie voor de gerenommeerde boetiek Lothar’s ontwerpen. In 1981 richtte hij naar aanleiding van de aandacht van de kritische pers zijn eigen label Michael Kors op. Hij begon met het ontwerpen in een casual chique stijl die hij nooit heeft verraden. Michael Kors werd succesvol en won in 1999 de prijs ‘beste ontwerper van dameskledij van de Council of Fashion Designers of America’.

Kors werkte vanaf 1997  voor Céline, een klassiek Frans modehuis. Als eerste ontwerper voor de prêt-à-portercollectie voor dames ontwierp hij de kleding. Dit deed hij blijkbaar zo goed, dat hij twee jaar later werd benoemd tot creatief directeur van Céline. Michael Kors blies het merk weer nieuw leven in en maakte het weer succesvol.

In 2002 begon Michael Kors ook aan een mannencollectie, wat hij voorheen nooit zijn handen aan vuil had gemaakt. Ook hier ontving hij de prijs ‘beste ontwerper van mannenkledij’ voor.

Michael Kors ging zijn grenzen weer verleggen en lanceerde in 2000 zijn eigen parfum ‘Michael Kors’ voor vrouwen en een jaar later ook voor mannen.

In 2004 (dus nog geen tien jaar) ging Michael Kors nog een stapje verder. Hij verliet modehuis Céline om zich op zijn eigen label te richten. Hij bracht in dit jaar zijn tweede lijn uit. Dit was een wat duurdere couturelijn. Voor het eerst heeft hij zich ook gewaagd aan meer dan kleding en parfum. Deze lijn bestond uit uiteraard dames- en herenkledij, maar ook uit schoenen, tassen en accessoires. De creaties, zoals de Michael Kors tassen, zijn nu niet meer weg te denken uit de fashionindustrie.

Wij hebben voor jou 5x michael kors tassen uitgezocht.

Michael Kors tas ShopperMichael Kors tas Newman


Michael Kors tas Jet Set TravelMichael Kors tas Jet Set shopping bagMichael Kors tas Grayson