91- jarige dame lanceert schoenencollectie

Iris Apfel, een dame van maar liefst 91 jaar, wurmt zich als een ware diva tussen de grote schoenenontwerpers naar de top. ‘Back in the day’s’ had ze samen met haar man een textielbedrijf. Ze heeft zelfs als adviseuse gewerkt voor het witte huis en zorgde ervoor dat zij er dag in dag uit tip- top uitzagen.

Ook nu in 2012 is Iris Apfel nog helemaal in the picture, en hoe! Bij het beroemde, vooraanstaande make- up merk M.A.C. claimde ze al haar plekje met een eigen make- upcollectie, maar daarnaast had ze ook nog haar eigen tassen- en juwelencollectie. Om er nog een schepje bovenop te doen heeft lady Apfel nu nog een toevoeging aan haar lijstje, namelijk een eigen schoenenlijn. Deze had ze namelijk nog niet! Is het niet ongelooflijk?

De Amerikaanse webshop HSN zal de schoenencollectie van de 91- jarige ontwerpster lanceren onder de naam ‘The Rara Avis Collection’. Dit betekent ‘zeldzame vogel’ in het Latijn, wat denk ik geen uitleg meer nodig heeft. Iris Apfel heeft vijf varianten in diverse kleuren ontworpen voor haar schoenencollectie. Wat opvalt is dat de schoenen vrij plat zijn, met hooguit een laag hakje. Ze zijn erg kleurrijk en we zien veel pailletjes en prints. Het is een aparte collectie waar je van moet houden. Of het nu je ding is of niet, respect hebben we voor deze fashionista op leeftijd!

De schoenen gaan zo’n $ 59,90 tot $ 99,90 kosten. De schoenencollectie van Iris Apfel is vanaf februari 2013 te koop en we zijn benieuwd wat er nog komen gaat.