AllCast Duck Boot van Crocs

AllCast Duck Boot van Crocs

AllCast Duck Boots Crocs frontNou gooi die Uggs maar uit je collectie want Crocs komt nu met de vernieuwde AllCast Duck Boot. Deze laars is in tegenstelling tot de uitgezakte Uggs boots 100% waterproof en ook nog eens super stijlvol voor een snowboot. Doordat deze laars een Sympatex® membraan aan de binnenzijde en Sympatex® getapede naden heeft houd jij altijd droge voeten in wind en weer. Daarbij zijn koude voeten ook verleden tijd want deze AllCast Duck Boot  van Crocs heeft een Thinsulate™ voering en dat betekent heerlijke warme voeten in deze koude wintermaanden.
Veel mensen kennen Crocs van de rubberen  klompsandalen. Jammer is dat, want deze type laarzen maar ook de sandalen van afgelopen zomer zijn super stijlvol en zeer gedetailleerd in uitvoering.
Ook deze AllCast Duck Boot van Crocs is gemaakt van verschillende mooie materialen zo is de bovenkant gemaakt van synthetisch leer, faux fur en een zachte microvezel voering. Een snowboot waar je ook zeker in gezien mag worden.

Review

Nu heb ik deze AllCast Duck Boot thuis gestuurd gekregen en ik heb ze eens goed getest om te kijken wat het comfort van de boot is en of ik natuurlijk warme en droge voeten houd.

Een ding weet ik zeker deze laarzen zitten goddelijk. Ze zijn heel licht waardoor je niet het gevoel hebt dat je moeite moet doen je voeten op te tillen. Je kunt ze dan ook gemakkelijk aan voor een lange wandeling want ze zijn zeer comfortabel. Door de heerlijke fake fur aan de binnenkant  zijn ze heel zachte en krijg je geen last van blaren. Voor mij een echt pluspunt want ik heb daar al heel snel last van. Na mijn lange wandeling is er geen blaar of vervelende wrijving te bespeuren.

Het was ook behoorlijk koud ,maar nee ik heb geen koude voeten gehad. Aangezien het ook nog eens geregend heeft heb ik eens goed door de plassen gelopen en gelukkig geen natte voeten gehad. De technologieën die zijn toegepast op deze AllCast Duck Boot van Crocs heeft een perfecte werking.
Zoals ik al zei vind ik de uitvoering zeer geslaagd. Persoonlijk vind ik dat heel belangrijk want ook als het sneeuwt, regent en vriest wil ik er toch ook goed uitzien en niet rondlopen in een onaantrekkelijke lompe winterboot, maar ik wil ook warme en droge voeten. Deze laars is voor mij geslaagd voor beide eisen dus ik ben uitgezocht want deze snowboat heeft het allemaal. Ook tijdens een middagje shoppen voldoen deze laarzen. Combineer ze bijvoorbeeld met een leren broek en je komt deze wintermaanden stijlvol en warm door.

AllCast Duck Boots Crocs 4AllCast Duck Boots Crocs 1AllCast Duck Boots Crocs 2AllCast Duck Boots Crocs 3