Birdy Blue’s Boho armbanden

Birdy Blue’s Boho armbanden

Ibiza-style is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Gelukkig maar, want het is dé perfecte look voor de festivals, zomerse terrasjes en beach party’s die tegenwoordig helemaal hot zijn. Gypsy, hippie, beachy, boho, het valt allemaal onder de free spirit Ibiza-style die zich kenmerkt door felle kleuren, franjes, aztec patronen, kortom: no worries!

Birdy Blue’s

De webshop Birdy Blue’s verkoopt super hippe Ibiza-style armbandjes in zomerse kleurtjes. Deze zijn gemaakt van verschillende, natuurlijke materialen, zoals metaal, natuurstenen, kraaltjes en leer. Combineer ze met elkaar, draag er een horloge bij of doe ermee wat je wil, het mag en kan allemaal. Dat is ook de gedachte achter deze boho-style. Straal uit hoe jij je voelt, of dit nu romantisch, stoer of vrijgevochten is. Net als voorgaande jaren is gelukkig deze zomer de boho-stijl nog steeds hot en happening. De accessoires die nu al in de winkels en webshops te vinden zijn hebben hier al op ingespeeld.

Birdy Blue's

Gypset armbanden

De armbanden van Birdy Blues zijn er in diverse soorten en maten, zoals de Gypset armbanden. De Gypset armbanden van Birdy Blue’s zijn gemaakt van een brede, lederen band die een magneet van zilver of haaksluiting van koper heeft. Naast het feit dat ze ontzettend leuk zijn, zijn ze ook nog heel betaalbaar. Voor €22,95 heb je al een armband van Birdy Blue’s. En voor de gevoelige huidjes onder ons: de armbanden zijn nikkelvrij en gemaakt van hypo-allergeen materiaal.

Accessoires

Birdy Blue’s verkoopt naast de armbanden ook nog andere accessoires, geheel in dezelfde beachy stijl. Denk hierbij aan verenoorbellen, tassen en sleutelhangers. Als ik door de accessoires loop ben ik met mijn hoofd al op Ibiza! Laat maar komen die zomer!