Converse meets Missoni part 6

Voor de zesde keer gaat Converse samenwerken met het Italiaanse modehuis Missoni.

Terwijl Converse zojuist de samenwerking met Marimekko heeft afgerond, slaan ze alweer de handen ineen met Missoni om een super toffe collectie uit te brengen.

Holiday 2012 Missoni for Converse, is de naam voor de collectie bestaande uit de twee bekende Converse modellen.
Als eerste hebben we de Chuck Tailor All Star. Deze schoen is omgetoverd tot een top exemplaar waar de samenwerking met Missoni duidelijk wordt. De buitenkant heeft het Missoni -breisel, gecombineerd met leren details. Ook de tong is van leer en heeft het Missoni-logo en de Chuck Tailor All Star handtekening.

In 1970 kwam De Auckland Racer op de markt als hardloopschoen.
Nu is er de Missoni versie voor mannen, maar kan ook prima door het leven als aan de voet van een dame. Leuk voor jou en je partner, want uniseks is hot (je moet ervan houden..). Ook deze heeft aan de buitenkant het Missoni-breisel. Deze schoen oogt stukken stoerder, is zwart van kleur en heeft koperkleurige lamédraden.

Ben jij ook helemaal gelukkig geworden van deze goede samenwerking en wil jij één van deze schoenen toevoegen aan je collectie voor komend seizoen? Vanaf 31 oktober is de Missoni for Converse collectie te koop bij geselecteerde Converse en Missioni shops.
Deze stylische gympen zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48 en ongeveer komen in de schappen te liggen voor €150,-