Laarzen smalle schacht DUO Boots

Laarzen smalle schacht DUO Boots

Maak kennis met de nieuwe collectie van DUO Boots en fall in love. Ik ben in ieder geval helemaal om. Prachtige laarzen, enkellaarsjes en pumps verkrijgbaar in vele kleuren, maar daar staat Duo Boots niet om bekend. DUO Boots maakt namelijk laarzen met een smalle of wijde schacht. Het kan allemaal, want bij Duo Boots heb je laarzen tot maar liefst 21 kuitmaten!

Nu ben ik dan wel een vrouw, maar schoenenjacht eindigt bij mij vaak niet echt heel succesvol. Helaas kan ik nooit ‘normale’ laarzen dragen door mijn smalle kuiten. Er zijn wel laarzen op de markt met xs schacht, maar dit zijn vaak ouderwetse stretch laarzen die niet bepaald voorop lopen in de mode. Waarschijnlijk zullen veel vrouwen met smallere of dikkere kuiten zich hierin herkennen. Ik, en vast en velen met mij, ben dus heel blij met de collectie van DUO Boots met uiteenlopende kuitmaten. Er wordt ook eens aan ons gedacht!

Naast de 21 kuitmaten heeft DUO Boots ook nog drie verschillende breedtes in de schoenen. Ook erg fijn als je heel brede of smalle voeten hebt, want hoe vervelend is het als je schoenen knellen of dat je in je schoenen schuift?
Je krijgt nu dus op maat gemaakte, trendy, mooie en goed passende laarzen, schoenen of pumps. Heb je ‘normale’ kuiten of voeten, dan heeft DUO Boots nog steeds een prachtcollectie met chique, kwalitatieve en trendy items voor iedereen.

DUO Boots hoge laarzen met hak

Duoboots hoge laarzen met hak

DUO Boots hoge laarzen lage hak

DUO Boots hoge laarzen lage hak

DUO Boots enkellaarsjes met hak

DUO Boots enkellaarsjes met hak

DUO Boots enkellaarsjes met lage hak

DUO Boots enkellaarsjes lage hak

DUO Boots pumps

DUO Boots pump

En, wat is jouw favoriet? Ik heb mijn droomlaarzen wel gevonden in de nieuwe collectie van DUO Boots. De eerste laarzen met hoge hak in het zwart zijn het voor mij helemaal. Er is helaas wel één probleempje voor mij en dat is de prijs. Mijn droomlaarzen kosten € 290,- en passen helaas nu niet binnen budget. Hoge laarzen zijn verkrijgbaar voor een vanaf prijs van € 200,- tot max ongeveer €300,-. Wel is het zo dat je met goede laarzen zeker een paar jaar vooruit kunt, dus split de prijs en dan valt het allemaal wel mee! Het ligt eraan hoe je het bekijkt..

Wil je weten hoe je de juiste maat besteld, kijk dan onderstaand filmpje. Voor meer informatie of filmpje met ondertiteling kun je kijken op www.duoboots.nl.