SOREL Conquest Carly Glow

SOREL Conquest Carly Glow

De winter komt er weer aan en vandaag moest ik weer voor het eerst de voorruit van de auto krabben. Eén van de vervelende dingen van de winter is koude en natte voeten.
Sorel komt nu met een lijn super mooie en zeker warme laarzen. Deze laarzen houden je voeten warm tot een temperatuur van -32.  Met deze boots kun jij de winter aan, want ze zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te trotseren.
Leuk zo’n warme laars, maar we willen er ook nog fashionable bijlopen. Nou, met deze laarzen kan dat, want ze zijn ook nog een leuk om te zien. Hoezo wie mooi wil zijn moet kou lijden?

Jennifer Lawrence meets Sorel

Jennifer Lawrence draagt in de nieuwste Hunger Games- Catching fire ook de SOREL Conquest Carly Glow laarzen. Deze oh zo mooie vrouw laat zien hoe stoer, maar ook stijlvol deze laarzen zijn. Jennifer Lawrence is op het moment niet alleen één van de populairste actrices van het moment, maar ook nog eens het campagnegezicht van Dior.
Yes she can do it all!

Agendatip: 20 november zal de The Hunger Games 2 in Nederland in Première gaan met wederom Jennifer Lawrence in de hoofdrol. En vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen naar de SOREL Conquest Carly Glow laarzen welke Jennifer draagt.