Streetstyle: platform schoenen

Streetstyle

Een paar centimeter groter zijn kan voor ons dames meestal geen kwaad. De platform schoenen helpen ons daar een handje bij. Platform schoenen zijn helemaal streetstyle deze winter en je vindt ze dan ook volop terug in de winkels. Niet alleen in Nederland, maar ook in de straten van modesteden als London, Parijs en Milaan gaan de vrouwen de lucht in om een mode-statement te maken.

Wat zijn platform schoenen?

Platform schoenen zijn er in de gekste en meest sexy uitvoeringen: zo zijn er platte, peep-toes, platform-met-sleehak, pumps, sneakers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De enige eis die een platform schoen stelt is dat het op een platform (een verhoogde zool) staat.

Platform schoenen combineren

Eigenlijk zijn platform schoenen heel eenvoudig te combineren. Je kunt er bijna alles op dragen; een skinny jeans of een broek met wijde pijpen (jaja, die komt weer helemaal terug in het modebeeld, wat een grote plus is voor vrouwen met een maatje meer!). De schoenen combineren met een mini skirt met een leuke legging of panty is ook helemaal fab. Hou de bovenkant rustig qua kleuren en lagen, zodat je geweldige platform schoenen eruit knallen! Leuk je outfit op met een opvallende clutch, een fedora hoed en een mooie ketting en get out of the way for Holland’s next topmodel!