TOMS winterlaarsjes

TOMS winterlaarsjes

Mijn zomerschoenen van toms zijn net de weer terug de kast in, maar wat heb ik er veel plezier van gehad. De schoentjes zitten als slofjes, maar hebben een goed leren voetbed. Nadat iedereen me zo heerlijk zag lopen, rende steeds meer mensen naar de winkel.
Ja, helaas regent het weer en vallen de eerste blaadjes alweer van de bomen.Maar niet getreurd TOMS fans, want er ook voor het volgens seizoen komt TOMS Winterboot.
De TOMS Nepal boot en TOMS tribal boot maken hun introductie komend seizoen. De Nepal boot is ontstaan na een reis van TOMS oprichter Blake Mycoskie door Nepal. Hier deed hij de inspiratie van deze laars op. Deze korte suède laars heef een zachte fleece voering en kleurrijke print.
Ook de Tribal laarsjes zijn helemaal geweldig. Korte laarsjes met een tribal band aan de bovenkant. Deze laarsjes zijn perfect te dragen met een jeans, rokje of jurkje. Ook kun je de laarsjes gemakkelijk combineren met de rest van je outfit. Ben je ook enthousiast geworden van de TOMS winterlaarsjes? Kijk voor de gehele nieuwe collectie op www.shopTOMS.nl
Ik ben heel benieuwd of deze laarsjes net zo lekker zitten als mijn zomerschoentjes.
Wellicht binnenkort wel een review van een van deze laarsjes.
Toms Nepal Laarsjes

TOMS One For One

In 2006 maakt Blake Mycoskie ook een reis, deze reis was door Argentinië. Hier maakte hij vrienden met enkele dorpskinderen. Deze kinderen liepen tot zijn grote verbazing op blote voeten. Kleine onbeschermde kindervoetjes. Hier besloot hij iets aan te doen en hij richtte TOMS op. Voor elk verkocht paar schoenen een nieuw paar naar een kindje die deze heel hard nodig heeft: One for One. En dit doen ze vandaag de dag nog steeds. Dus heb je eigenlijk geen geld om schoenen te kopen of een vriendje die zegt dat je er al teveel hebt, dan steun je deze maand een goed doel, je krijgt er ook nog een paar schoenen bij.
Hier heeft TOMS het niet bij gelaten 5 jaar later kwam de TOMS Eyewear lijn. Voor elk verkochte zonnebril krijgt een kind in nood een bril, medicatie of een oogoperatie,
En zo blijft TOMS zich inzetten, groeien en ontwikkelen voor de minder bedeelden in deze wereld.

 

 

beeldmateriaal: www.shopTOMS.nl