5 must haves voor elke vrouw

5 must haves voor elke vrouw

Iedereen heeft zijn eigen kledingstijl, maar er zijn een aantal basisitems die in de kast van iedere vrouw zouden moeten hangen. Het zijn die bepaalde kledingstukken die je eindeloos kunt combineren en waardoor je toch dicht bij jezelf blijft. Probeer de basisitems bij elkaar in de kast te hangen, zo hoef je nooit lang te zoeken wat je aantrekt!

1. Little black dress

Natuurlijk beginnen we bij de little black dress. Koop een zwart jurkje die je overdag naar je werk aankunt, ‘s avonds bij een chique diner of tijdens het uitgaan. Je kunt de little black dress omtoveren tot wat jij zelf wil door het te combineren met die chique ketting of die stoere  boots, pumps, muts of hoed en ga zo maar door. Het is dé kameleon onder de kledingstukken en perfect voor die dagen dat je niet weet wat je aan moet trekken.

Little black dress

Kopen? Klik hier

2. Leren jasje

Het leren jasje is tijdloos. Je kunt met een leren jasje je look van het één op het andere moment veranderen van stoer naar sexy maken of andersom. Kijk je voordat je naar school of naar het werk gaat ‘in de spiegel en denk je ‘niet echt spannend’, spice it up en trek je leren jasje aan! Een leren jasje kan eigenlijk bij alles. Of je hem nu over een chique blouse, een comfi knit of een jurkje aan doet, alles kan en alles mag. Wederom een echte must-have voor je kast.

Leren jasje

Kopen? Klik hier

3. Huidskleur pumps

Pumps zijn ook van alle tijden. Ze staan spannend onder een casual spijkerbroek met een knit en ze netjes onder je sollicitatie-outfit of avondjurk. Je kiest misschien niet snel voor een huidskleur pump, maar deze kleur heeft toch wel zijn voordelen: het staat bij bijna alle kleuren en beter nog, huidskleur  (of beige) pumps verlengen je benen. Omdat de benen bij bijvoorbeeld zwarte pumps worden ‘afgekapt’, lijken ze te stoppen bij je enkels/voeten. Met huidskleur pumps lijken je benen juist eindeloos door te gaan, omdat ze subtiel overgaan in je voet. Super voor vrouwen die kort van stuk zijn!

Huidskleur pumpsKopen? Klik hier

4. Gilet

Met een gilet  of bontje pimp je je outfit in een oogwenk op. Hij staat fashionable over een jurkje, een trui een blouse, eigenlijk over alles. Je kunt je look er heel snel mee opleuken en het is nog lekker warm ook.

Gilet

Kopen? Klik hier

5. Ripped jeans

De oude vertrouwde skinny jeans is ook dit jaar nog steeds hot, maar maak ze even net wat ruiger door te kiezen voor ripped jeans. Anno 2014 mag de ripped jeans wat grote gaten rond de knieën bevatten. Ga je voor de rock-chick look, dan trek je je biker boots erbij aan, je leren jasje en een muts. Ga je liever voor de quasi-casual look, kies dan voor een mooie pump, een rustige top en blouse en een hoed. Ook een rechte ripped jeans is helemaal hot. Varieer eens door de pijpen om te slaan. Een super item!

ripped jeans

Kopen? Klik hier

Welke items vind jij onmisbaar in je kast?