Birkenstock trend 2014

Birkenstock trend 2014

Ja hoe zal ik het zeggen…De must-have voor deze zomer is een paar Birkenstock.
Al was de voorspelling dat de comeback van de Birkenstock vorige zomer zou plaatsvinden wordt het booming business aankomende zomer. Jaja een Birkenstock trend 2014.  Ik ben wel een beetje geshockt. Wat eerst een enigszins lompe en stijlloze comfortabele slipper was, is nu een hot stylingsitem.

Bij verschillende catwalkshows zagen we de look a like Birkenstock voorbijkomen. Denk aan de show van Trina Turk Spring 2014 Collection.
Ook Givenchy komt met een slipper waar hij duidelijk laat merken dat het een Birkenstock model is. Natuurlijk kan hij dat niet zeggen, maar hij zegt ermee een chique en stijlvolle versie ervan gemaakt te hebben. Helaas is deze versie niet voor iedereen, want het Givenchy model heeft een ander prijskaartje dan een Birkenstockje.

Givenchy-Floral-Print-Leather-SandalsGivenchy 2014

 

Vele celebs zijn al gespot met de Birkenstock en dat zullen er ook zeker meer worden. Ik ben nog niet helemaal overtuigd, maar ik heb ze dan ook nog nooit aangehad. Wellicht is het even wennen om deze slipper als een stijlvolle modestuk te zien. Had jij het verwacht dat er een Birkenstock trend 2014 zou plaatsvinden? Doe mee met onze poll en laat ons weten wat jij ervan vindt.

Al overtuigd bestel dan nu jouw favoriete slipper.

1. Birkenstock-Yara  bruin

2.Birkenstock Gizeh zilver

3.Birkenstock Madrid zwart

4.Birkenstock Gizeh blauw

5.Birkenstock Madrid Rood