Brillen ‘Super’ by Retrosuperfuture

Italië heeft er weer een nieuw en modieus merk bij: Super by Retrosuperfuture. Dit nieuwe brillenmerk is helemaal hot en erg populair onder celebrities als Robbie Williams, Lil’ Wayne, Beyoncé, David Beckham, Rihanna, Gwen Stefanie, Kid Cudi en Kanye West.
Daniël Beckerman, Simon (zijn broer) en Sean Beolchin zijn de oprichters van het merk Retrosuperfuture. Sean Beolchin is voornamelijk de grootste inspirator geweest voor de ontwerpers. Hij struinde onder meer veel vlooienmarkten af, zodat hij voor elke speciale gelegenheid een andere bril had.

Er is gekozen voor een basic model met een future uitvoering. Retrosuperfuture heeft elk seizoen special editions voor ons in petto waar je snel bij moet zijn, want ze zijn in razend tempo uitverkocht. Dit populaire brillenmerk ‘Super’ heeft momenteel 350 verkooppunten wereldwijd. Er zit er één in Colette, Barneys en Amsterdam.

Hieronder hebben we een aantal brillen van Super by Retrosuperfuture geplaatst om je alvast een indruk te geven van de collectie van het brillenmerk.