Fringe Bikini

De Fringe bikini kwamen we vorige zomer al op internet en sporadisch in een winkel tegen, maar nu lijkt hij toch echt zijn doorbraak mee te gaan maken. Op Facebook breek ik mijn nek er bijna over; deel, like, win en we doen er allemaal maar al te graag aan mee. Ik begrijp het enthousiasme wel: de Fringe bikini is gewoon leuk en dé bikinitrend van 2013.

Wat is een Fringe bikini?

Als we het hebben over een Fringe bikini dan praten we over een bikini waarbij het topje bedekt is met sliertjes. Je hebt ze in alle kleuren en modellen.  Zo zijn ze er in triangel topjes, waarbij de sliertjes dus niet over het midden doorlopen. Er zijn ook bikini’s waarbij de sliertjes over heel de voorzijde lopen, bijvoorbeeld bij de bandeau top. Wat ik erg leuk vindt is de bikini’s waarbij de sliertjes in een punt naar beneden lopen. Volgens mij ‘kleedt’ het nog af ook! Voor dames die van boven niet veel hebben is de Fringe bikini een uitkomst. Je lijkt veel meer in huis te hebben.

DIY: Zelf Fringe bikini maken

De Fringe bikini is te koop in alle prijscategorieën. Je kunt natuurlijk kiezen voor dure merken of merkloze, maar je kunt ook eens je creatieve kant aanspreken en er zelf één maken. Hoe maak je zelf een Fringe bikini? Hieronder zie je een (ietwat duf..) filmpje waarin het stap voor stap wordt uitgelegd. Een kind kan de was doen. Het enige wat je hoeft te doen is een stuk stof kopen en deze in sliertjes te knippen. Vervolgens naai je de strook slierten vast aan een bandeau bikinitop en knip je het in de gewenste vorm. Het meisje in het filmpje geeft hiervoor een goede tip om in een rechte lijn te knippen: gebruik de schaduw van je schaar. Let er verder op dat je de slierten niet schuin, maar recht afknipt.

 

Celebs in Fringe bikini

Ook celebs hebben de Fringe bikini omarmd. Rihanna is vorig jaar al gespot in twee sexy Fringe bikini’s in Hawaii. De zwarte bandeau top “Dolly” is van het topmerk L*Space. Ik hou ervan.

Ook Melissa Gorga, één van de Jersey Housewives, was gespot in de chique zwarte L*Space Dolly Fringe Bandeau bikini.

Hanna (Ashley Benson) droeg een roze Fringe bikini tijdens de première van Pretty Little Liars seizoen 3.

Ashley Tisdale van Highschool Musical vierde haar 27e verjaardag vorig jaar in een zonnige gele Fringe bikini. Hij staat haar prachtig en je zou bijna denken dat de vriendinnen de kleding op elkaar afgestemd hebben. Wil je nog net wat bruiner lijken in de zomer, dan is geel natuurlijk de ultieme kleur bikini!