Glitterjurkjes, glitterpumps, glitter make-up: glitters!

Feestdagen, we love them! Waarom? Simpel: we kunnen ons weer lekker over-de-top uitdossen voor kerst, kerstborrels, nieuwjaar, nieuwjaarsborrels, feestjes hier, feestjes daar. Heerlijk! We kunnen de glitters weer laten shinen, want glitters zijn (ja, nog steeds) hot.

Glitterjurkjes

Je kan op dit moment niet door de stad lopen zonder in elke etalage glitterjurkjes te zien schitteren. Iedereen is op zoek naar een leuk kerstjurkje om de show mee te stelen en met een modieus glitterjurkje zit je altijd goed voor de feestdagen.

Glitterpumps

En wat staat er nu mooier onder een kerstjurkje dan glitterpumps? We like! Glitterpumps maken je kerstlook compleet en je steelt er  de show mee op de feestdagen. Koop een bijpassende glitterclutch en je bent er helemaal klaar voor.

Glitter make-up

Een absolute must voor de feestdagen is glitter make-up. Je kunt het dik aanzetten of kiezen voor een subtiele glitter touch, alles mag. Bij de Hema hebben ze een uitgebreide glitter make-up collectie voor de feestdagen. Wat een echte aanrader is, is de ‘Shimmering Face and Body Powder’ voor €8,- body en gezichtsglitters. Dit is een hele fijne, subtiele glitterpoeder / glitterspray in een super cute, parfum-achtige retro parfumflesje (zie foto hiernaast) met gouden verstuiver. Al koop je hem alleen al voor de verschijning. Met deze glitterpoeder kun je je hals en gezicht en eventueel je benen een mooie glans geven.