Invisibelt, de onzichtbare riem

Veel broeken zitten zonder een riem vaak niet lekker, maar zo’n lelijke gesp die door je truitje naar heen schijnt is alles behalve charmant. Wil je dat je broek gewoon blijft zitten waar hij hoort zonder een onflatteuze riem die een afbreuk doet aan je outfit, dan hebben wij voor je de oplossing gevonden: een onzichtbare riem, genaamd Invisibelt.

Onzichtbare riem

De Invisibelt is al aangeslagen in de Verenigde Staten en op de markt gebracht door de Amerikaanse Kathy Kramer. Deze onzichtbare riem is een perfecte oplossing voor die lelijke, functionele riem. Kathy Kramer is tot haar ontwerp gekomen, doordat zij – evenals velen met haar – aanliep tegen de nadelen van een normale riem. Zij ontwierp dus, jawel, een onzichtbare riem onder strakke kleding die even goed werkt als de alom bekende ‘gewone’ riem.

Voordelen onzichtbare riem

Een aantal andere nadelen van de gewone riem heeft zij ook gelijk maar aangepakt. Zo gaan er geen alarmbellen meer rinkelen bij de detectiepoortjes op een vliegveld, wanneer je weer eens vergeet je riem af te doen. Daarnaast zal iedereen het fenomeen ‘gaatjes in kleding, maar ik weet bij God  niet waar ze vandaan komen’ wel kennen. De gesp van de gewone riem is hier de aanstichter van! Ook dit is verleden tijd met de onzichtbare riem Invisibelt. En onder de gevoelige mensen onder ons; de gesp geeft geen allergische reactie. Dus ook voor dames die meteen jeukende rode bultjes krijgen van die vervelende gesp biedt deze onzichtbare riem een uitkomst.

De Invisibelt is gelukkig niet alleen in de Verenigde Staten, maar ook gewoon in de Nederlandse online winkels. Deze super handige onzichtbare riem is te verkrijgen in transparant of zwart.