Lente trends

Lente trends

De lente zit misschien nog niet echt in je bol als je naar buiten kijkt, maar de etalages zijn er klaar voor. Als ik in de stad loop, hunker ik naar wat zon en weer wat kleur in mijn garderobe. Wanneer je de volgende lente trends 2013 opvolgt, ben ook jij lente klaar!

Coral lips

Coral lips

De Koraal kleur is helemaal hot dit jaar. Je zal het terugvinden in kledingcollecties, maar ook in make-up. Een koraalkleur staat prachtig bij zowel donker als licht haar. Heb je rood haar, dan moet je wel even oppassen dat het niet vloekt.

Lange wimpers

Mooie, lange wimpers zijn (eigenlijk zoals altijd al) niet weg te denken uit het lentebeeld op gebied van make-up. Gebruik echter geen dikke lagen mascara, want dat maakt je wimpers er niet mooier op. Heb je nu eenmaal niet veel en/of geen lange wimpers van jezelf, koop dan nepwimpers. Deze heb je in setjes, maar ook in individuele stukjes. Die laatste zien er heel natuurlijk uit en hebben eigenlijk niet eens veel mascara meer nodig.

Haar op één lengte

Het opgeknipte haar en de schuine pony is al een poosje verdwenen uit het modebeeld en ook in de lente mogen we het nog gewoon op één lengte houden. Het voordeel hiervan is dat je haar dikker is aan de onderkant. Daarbij kan je er heel veel mee en ook krullen staan prachtig wanneer je geen laagjes hebt laten knippen. Draag je haar in een middenscheiding voor een spetterende uitstraling, MITS je een vrijwel symmetrisch gezicht hebt. Heb je dit niet, dan valt de asymmetrie extra op!

Pasteltinten

Ik hou ervan, de pasteltinten. Een mintgroen truitje op een lichte spijkerbroek en hoge hakken of nude lippenstift en roze rouge is helemaal hot deze lente. En vergeet vooral je nagels niet!

Vlechten en vissegraten

De lente trend op het gebied van haar is, net als de herfst en wintertrend, de vlecht. Ik heb het niet over de vlecht, als in drie strengen en vlechten maar, maar ik heb het over de vissengraat, invlechten en vissengraten invlechten. Hoe ingewikkelder de vlecht, hoe trendy’er je look!

Nude

Iedereen heeft wel eens zo’n dag dat je gewoon geen zin hebt in fleurige, kleurige, bloemerige outfits. We get that! Geen nood, zelfs dan kun je er nog flashy bijlopen. Ga voor een nude look. De Olsen twins kiezen vaak voor een au natural look en op de catwalks zien we deze look ook vaak terug. Gebruik een mooie, dekkende foundation, ga voor een aardetint rouge en stift je lippen in een nude kleur. De lippenstift van de Kardashians is een perfecte kleur en blijft ook lang zitten! Een mooi strak lijntje op je bovenste oogleden en wat mascara et voila. Je nude look is klaar.