Primark voorjaarscollectie 2014

Primark voorjaarscollectie 2014

De Primark voorjaarscollectie 2014 is dit jaar zeer gevarieerd.
Zo zien we veel grafische printjes in combinatie met heerlijke zoete kleurtjes. Ook de futuristische afwerkingen zijn kenmerkend voor de Primark voorjaarscollectie 2014.
Niet is er veel keuze in stoffen, printjes en kleuren, maar ook zijn er kledingstukken voor elk figuur. Aan elk figuur is er in deze collectie gedacht. De modern Couture lijn heeft grote rokken in felle kleuren, terwijl de Sandstorm lijn juist strakke en praktische stukken heeft.

najaatscollectie 14 zwart-rood

sporty retro primark

Printjes

Ook de printjes blijven niet uit in de Primark voorjaarscollectie 2014. In de Dream Punk lijn zijn er vele kledingstukken met de My Little Pony print. Dan is er nog de Hip Trip lijn, hier zie je meer caleidoscopische printjes in terug. Erg leuk is de Bubblegum High lijn. Deze lijn heeft meer de preppy, retro look met een sportief tintje. En dan de Polariod Nostalgic lijn lekker zoet en girly. Schattige jurkjes en veel bloemenprintjes.

Primark collectie 2014

Accessoires

Primark heeft in meerdere collecties al de grote statement kettingen gehad. Deze collectie komen hier ook grote oorbellen en armbanden bij. Eerder hadden we het al over de futuristische look in de afwerkingen van de kleding. Deze futuristische touch zie je ook terug in clutches en schoenen.

primark accessoires 2014

pink accesoires Primark