Smeltende panty, nieuwe trend?

Houd jij van extremen, dan is de smeltende panty wellicht iets voor jou. Er is nog wat onduidelijkheid over deze nieuwste panty trend: mode of misser?

Wat is een smeltende panty?

Een smeltende panty is dé nieuwste trend, waarbij het lijkt alsof je panty van boven smelt. De bovenkant is gemaakt van latex met een laagje babypoeder?! Ik denk niet dat een beetje babypoeder het latex gedeelte van deze panty comfortabeler doet lijken, maar oké.
De panty’s zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten te verkrijgen: van felle kleuren, zwarttinten, tot panty’s met glitters.

Het Duitse bedrijf, genaamd URB, heeft de smeltende panty geïntroduceerd in het modebeeld, maar ik ben heel benieuwd of het daadwerkelijk opgepakt zal worden. Je moet in ieder geval wel een gezonde dosis lef hebben.

Hieronder nog wat voorbeelden.

Ik ben er nog niet helemaal over uit. Die felle kleuren zijn sowieso voor mij iets too much, maar een zwarte smeltende panty met een rokje zou best wel eens leuk kunnen zijn. Carnaval valt toch vroeg dit jaar?
Wat wel een leuke bijkomstigheid is, is dat er gaten in mogen zitten. Aangezien ik mijn panty’s niet langer dan drie uur in leven kan houden is dat in ieder geval een grote pré.

De smeltende panty kost ongeveer tussen de € 35,- en de € 45,- en is te koop op de website van URB. Wat vinden jullie ervan?