Winterfashion 2015: spijker, trui-jurken en (hele) lange jassen

Het barre weer is weer helemaal in ons land neergestreken en de winterkleding kan weer van zolder worden gehaald, althans, sommige kledingstukken! Gelukkig is spijkerstof nog steeds hot, ook in de winter van 2014/2015. Lees snel verder voor andere fashion tips. Je kunt er tegenwoordig helemaal in stijl bijlopen, ook al heb je geen heel groot budget.

Lange jas, spijkerstof en leer op leer

Geschiedenis herhaalt zich, zowel op maatschappelijk/politiek vlak als op modegebied. Ken je ze nog? Die ellenlange jassen van vroeger? Haal ze maar weer van zolder, want deze zijn weer helemaal bij de tijd. Wat ook na al die jaren nog steeds niet mag ontbreken zijn de stoere leren jasjes die je echt overal mee kunt combineren. Het is een echte must-have voor je garderobe. Heb je niet het budget voor een echte leren jas, ga dan voor een fake leren jasje. En wees niet bang om leer met leer te combineren.

mbym valentine leren jas

Witte sneakers in de winter

Je moeder zal je misschien voor gek verklaren, maar doe eens lekker gek en koop een paar spierwitte sneakers voor de winter! Het zijn veelgeziene items bij fashionista’s en we kunnen het wel onder de categorie ‘street style’ plaatsen. Ze staan heel fashionable onder een winterjas, een leuke hoed en een grote, zwarte zonnebril. Witte sneakers zijn ook heel makkelijk te combineren met leer en spijkerstof dat we weer veel gaan zien deze winter. Wit past overal bij, dus combineer er maar op los!

Klik op de foto’s om te bestellen! 

*Gratis verzending en retour

Superga Cotu classic

Nike air force 1 ultra force