Victoria Secret show 2013

Victoria Secret show 2013

Het is weer bijna zover de lingerieshow van het jaar. Super sexy modellen, mooie lingerie en heel veel vrouwen op de bank met een minderwaardigheidscomplex.
Ik heb het natuurlijk over de Victoria Secret show 2013.

De Victoria Secret angels die we dit jaar mogen bewonderen zijn niemand minder dan:
Natuurlijk onze eigen bloedmooie Doutzen Kroes, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson, Behati Prinsloo, Karlie Kloss, Lily Aldridge.
In dit rijtje ontbreken een aantal grote namen zoals: Miranda Kerr, Cara Delevingne, Jourdan Dunn en Anne V.

Royal Fantasy Bra

Voor Candice Swanepoel de eer om de ‘Royal Fantasy Bra’ te dragen dit jaar. Deze beha is ontworpen door het sieradenmerk Mouawad en heeft een waarde van 10 miljoen dollar!!!
Deze prachtige beha heeft 4200 stenen en dan hebben we het over diamanten, robijnen en gele safieren. Bij de beha hoort ook een bijpassende riem met een prijskaartje van 10 miljoen dollar.

 

Artiesten Victoria Secret show 2013

De line-up van de artiesten die dit jaar gaan optreden is ook al bekend. De gelukkige van dit jaar zijn Taylor Swift, de rockband Fall Out Boy en Neon Jungle een britse meidengroep.

Uitzending Victoria Secret Show 2013

Op 10 december zal de show uitgezonden worden op CBS. Iedereen zit dan weer klaar om de sexiest show on earth te gaan bekijken. Vorig jaar keken er maar liefst 10 miljoen mensen naar de show. Dit zal alleen maar meer worden, want de Victoria Secret show 2013 zal in 180 uitgezonden worden.

De uitzending van Victoria Secret Fashion Show is 24  december.