Digitale fotolijst Instagram

Alle Instagram fans oplet: Instagram heeft een digitale fotolijst op de markt gebracht. Instagram lovers zullen hiervan smullen. Eindeloos je mooiste instagramfoto’s bekijken op groter formaat dan je gewend bent van je Smartphone. Je kunt zelf een selectie maken van je leukste kiekjes die worden geprojecteerd op het 6,5 inch touchscreen scherm van de instacube. Alles wordt gestreamd via de Wifi- verbinding van je Smartphone.

De digitale fotolijst Instagram heeft 4 gigabite aan opslagruimte en wordt aangestuurd door Android. Erg praktisch is het feit dat je geen stekker nodig hebt om hem te laten werken. De digitale Instagram fotolijst heeft namelijk een oplaadbare accu.

Met het polaroid retro ontwerp van de digitale Instagram fotolijst lijkt het alsof je foto’s rechtstreeks uit de (hele) oude doos zijn gehaald. Wil je geen foto’s van je eigen Instagram profiel tonen, dan kan het ook foto’s tonen van je favoriete hashtags. Hier bladert hij automatisch doorheen.

De bedenkers van Instacube gaan deze gave digitale fotolijst financieren door middel van Kickstarter. Dit houdt in dat de eerste duizend bestellers hem voor 99 dollar kunnen krijgen. De volgende duizend betalen er 150 dollar voor en de daaropvolgende duizend besteller moeten 199 dollar neertellen. De eerste ton is al binnen. Nog 150 ton te gaan. Deze super leuke Instagram digitale fotolijst ligt in maart 2013 klaar voor verzending.