Douchen met gezelschap

Douchen met gezelschap

Herinner je je die oude, niet zo fraaie badkamerradio van ‘vroeger’ nog? Je plakte ze aan de muur of zette ze neer en je kon gezellig naar de radio luisteren. Je eigen muziek luisteren via dat apparaat was niet mogelijk, enkel de radio met alle reclames en praatprogramma’s tussendoor waar je eigenlijk niet op zit te wachten tijdens een bad of douche. Je zou je laptop of telefoon misschien naar boven kunnen slepen om toch naar je eigen muziek te luisteren, maar tegen vocht zijn deze toestellen echter niet bestand.

iShower

Verwelkom dan nu de splinternieuwe waterproef iShower van iDevices die eindelijk verkrijgbaar is. Begin dit jaar is deze modernere vorm van badkamerradio al aangekondigd in Las Vegas bij de CES- elektronicabeurs, maar het duurde even voordat hij op de markt kwam. Het is een super goede oplossing voor alle vrouwen die graag de tijd nemen om hun lichaam te verzorgen en graag tijdens deze klus geëntertaind willen worden met hun eigen uitgekozen muziek. De iShower kent een bereik van 200 ft. Dus lady’s die van hard meeblèren houden, maar zichzelf niet willen horen, is deze moderne badkamerradio zeer geschikt. Weg dus met die stoorzenders en fossiele badkamerradio’s en hallo moderne iShower.

Maar hoe werkt het? De iShower maakt via bluetooth verbinding met je iPhone, iPod Touch, iPad, of welke Windows Phone dank ook, en reikt tot zo’n zestig meter. Je iPhone toestel kun je dus op een veilige plaats leggen, terwijl jij in een stomende badkamer of aan het zwembad naar jouw eigen muziek luistert. Je hangt de speaker aan de muur of je zet hem neer middels de standaart. Vervolgens zet je hem aan, waarna hij ‘Hi’ zegt. Hij laat niet zien welke track je luistert, maar wel de tijd. Altijd handig wanneer je voor je werk nog even een douche neemt, maar niet te laat wilt komen. Met de voor- en achteruit knoppen kun je naar de vorige of volgende track gaan. Ook beschikt het over een play- en pauzeknop. Ten slotte zit er natuurlijk een volumeknop op, waarmee je de iShower harder of zachter kunt zetten.
De iShower werkt op drie AA batterijen voor zo’n vijftien uur. In vergelijking met de primitieve badkamerradio’s is de geluidskwaliteit vele malen beter. Deze hypermoderne versie van de badkamerradio kost $99, waarbij de verzendkosten naar Nederland nog moeten worden opgeteld uiteraard.