Ikea Australië komt met App: Klippbok

Ikea Australië heeft een nieuwe app gelanceerd voor de iPad: Klippbok app. Het klinkt Zweeds en dat is zo, maar gelukkig is de app in het Engels ontwikkeld.

Met de Klippbok app kun je al je creativiteit loslaten. Experimenteer met je favoriete meubels en accessoires en creëer zo een top ruimte. Helaas kun je niet het gehele assortiment gebruiken dat bij ons bekend is, omdat de Klippbok app in Australie is ontworpen. De  bekende Billy en Pax kast moeten we dus even vervangen voor een ander exemplaar.

Maak schetsen, combineer en schuif met meubels. Je kunt de spulletjes draaien, het formaat wijzigen en nog meer trucjes uithalen om het perfecte resultaat te krijgen. Erg handig zijn de prijzen die er meteen bij vermeld worden, zodat je ook nog binnen budget blijft. We moeten er wel bij zeggen dat de prijzen vermeld worden in Austalische dollars. Je zult de omrekenkoers er dus bij moeten houden.

Je resultaten van de Klipbok app kun je meteen delen via alle social media kanalen.

Druk op het volgend adres om meteen de Klippbok app te downloaden of kijk eerst naar onderstaande filmpje.  https://itunes.apple.com/nl/app/id573398672?mt=8